Διυλιστήριο: Η κυρά μας η μαμή..

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η κυρά μας η μαμή..

Κύριοι κάποια στιγμή πρέπει να πέφτουν οι μάσκες και κάποια πράγματα να λέγονται ξεκάθαρα.

Καποιος  έχει ένα πόστο υψηλό στην χώρα, λόγου  χάρη ένας στρατιωτικός, ένας μητροπολίτης, ένας πολιτικός ή ακόμα κι ένας  μεγάλος καλλιτέχνης που η φωνή του έχει απήχηση στον κόσμο.

Κάποιος λοιπόν από αυτούς  πιστεύει ότι όλα βαίνουν καλώς στην χώρα. Καλώς κάθεται στην θεσούλα του συνεχίζει να υπηρετεί και να συντηρεί το συγκεκριμένο σύστημα, και δεν μιλάει.

Εάν όμως κάθεσαι στην θεσούλα σου ενώ πιστεύεις ότι στην χώρα όλα πάνε κατά διαόλου, οφείλεις να πάρεις θέση, να προσπαθήσεις να το αλλάξεις, αυτός είναι κι ο λόγος που έχεις αυτό το υψηλό αξίωμα.

Αν λοιπόν δεν κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις ή δεν μιλάς στο κόσμο ώστε να τον αφυπνίσεις, μόνο και μόνο για να μην χάσεις την βολή σου, να ξέρεις ότι οι ευθύνες σου λόγω της θέσης σου είναι αυξημένες.

Να ξέρεις ότι άμα έρθει η ώρα της κρίσης και πέσουν τα μεγάλα κεφάλια δικαιολογίες του στυλ κυρά μαμής δεν θα πιάσουν,
... γιατί εδώ δεν μιλάμε για το αν το παιδί θα είναι αγόρι ή κορίτσι ούτε αν κοροϊδεύεις τον κυρ Βαγγέλη, εδώ μιλάμε για την καταπάτηση του συντάγματος ,την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και για την εξαπάτηση του ελληνικού λαού!




**Οι μεγάλοι ηγέτες και προσωπικότητες μένουν στην ιστορία γιατί προσφέρουν κι όχι γιατί κοιτάνε την βολή τους...

www.diulistrio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus