Διυλιστήριο: VIDEO - Ο νέος υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Γεωργαντάς. Να τον χαιρόμαστε. Απολαύστε το video !!!

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

VIDEO - Ο νέος υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Γεωργαντάς. Να τον χαιρόμαστε. Απολαύστε το video !!!


Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και παρουσία του Πρωθυπουργού ορκίστηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης 13 11 2014, ο νέος υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Γεωργαντάς, βουλευτής Κιλκίς.

Αλλά για να θυμηθούμε τι έλεγε ο υφυπουργός σε ψηφοφόρους της Ν.Δ.

Βασικά παραδέχεται ότι επί κυβερνήσεων ΝΔ επωφελήθηκαν, σαν να μην άξιζαν κάποιοι, stage, εργολαβίες κτλ, που ξέρουν ποιοι είναι, και τώρα πρέπει να τους προσεγγίσουν για να τους ''εκβιάσουν'' να ψηφίσουν ΝΔ.

Κύριε υφυπουργέ, αυτή είναι η Παιδεία που οραματίζεστε; Με αυτή την ιδεολογία θέλετε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας ; Συμφωνείτε να διατηρηθεί το πελατειακό σύστημα στην δημοκρατία μας ; Πιστεύετε ότι δεν πρέπει να επέμβει εισαγγελέας να ελέγξει τους διορισμούς, που εσείς ξέρετε ;


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus