Διυλιστήριο: Οι έγκλειστοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ζήτησαν και πήραν άδεια για να συμμετέχουν στις τρεις ψηφοφορίες για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Το σκεπτικό της απόφασης

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Οι έγκλειστοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ζήτησαν και πήραν άδεια για να συμμετέχουν στις τρεις ψηφοφορίες για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Το σκεπτικό της απόφασης


Σύμφωνος να μεταχθούν οι χρυσαυγίτες βουλευτές στη Βουλή από τις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να ψηφίσουν στις τρεις ψηφοφορίες για την ανάδειξη ή όχι Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η εισαγγελική λειτουργός εκτίμησε πως αυτή τη φορά πρόκειται για κορυφαίο πολιτειακό ζήτημα, ενώ τίθεται και συνταγματικό ζήτημα από την τυχόν μη συμμετοχής τους στη διαδικασία.


Η άδεια του επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού αφορά τους προσωρινά κρατούμενους στον Κορυδαλλό Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Νίκο Κούζηλο και Ηλία Κασιδιάρη.

Η θέση τους όπως έχει εκφραστεί μέχρι τώρα είναι πως δεν θα ψηφίσουν θετικά για πρόεδρο της δημοκρατίας. Προσωρινά κρατούμενος στο Ναύπλιο είναι και ο ανεξάρτητος πλέον Στάθης Μπούκουρας στον οποίο επίσης προφανώς θα δοθεί η σχετική άδεια, μάλιστα ο τελευταίος είχε αφήσει ανοιχτό να ψηφίσει θετικά.

Πριν από λίγες μέρες η εισααγγελέας Εφετών είχε προτείνει να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ ο κ. Μπούκουρας, αλλά ακόμα δεν έχει εκδοθεί το σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. Θετικά είναι πιθανό να ψηφίσει και ο έτερος ανεξάρτητος βουλευτής που εξελέγη με τη Χρυσή Αυγή , Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, που επίσης έχει διαχωρίσει τη θέση του.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus