Διυλιστήριο: ΣΟΚ !!! Κρύβουν την αλήθεια κάτω από το ...χαλί !!!

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΣΟΚ !!! Κρύβουν την αλήθεια κάτω από το ...χαλί !!!

Σοκ προκαλεί η απόφαση των μελών της επιτροπής της κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, να μην προβληθεί το οπτικοακουστικό υλικό που έχει καταγραφεί από τον Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλο Χαικάλη ως προιόν υποκλοπής.
Δηλαδή θα αποφασίσουν για το θέμα χωρίς καν να έχουν άποψη περί του τι λέει στον Παύλο Χαικάλη, ο Γιώργος Αποστολόπουλος.
Το θέμα όμως προκαλεί μεγαλύτερο σοκ (από αηδία), όταν μαθαίνουμε ότι κατά της προβολής του οπτικοακουστικού υλικού τάχθηκαν :

- οι βουλευτές της ΝΔ Κυριάκος Βιρβιδάκης, Βασίλειος Υψηλάντης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης
- ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας
- ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστόλου
- ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής
- η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση

Υπέρ της προβολής τάχθηκαν μόνο :
- η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια,
- ο βουλευτής της ΧΑ, Δημήτρης Κουκούτσης 
- ο ανεξάρτητος Πάρις Μουτσινάς.

Το αποτέλεσμα που έβγαλε η επιτροπή είναι να στείλουν στην εισαγγελία την υπόθεση με σκοπό την άμεση διερεύνηση του θέματος. Με λίγα λόγια, ξαναστείλανε στην εισαγγελία ένα θέμα που στάλθηκε μετά από παρότρυνση της κυβέρνησης (Σοφία Βούλτεψη στον Πάνο Καμμένο , αν έχετε στοιχεία να τα στείλετε στην Βουλή) στην Βουλή και το οποίο θέμα έχει ήδη καταγγελθεί από τον Παύλο Χαικάλη και γνωρίζει η εισαγγελία καλά το όλο θέμα. Άρα κλήθηκε η Επιτροπή μόνο για τα ''μάτια του κόσμου.''
Και φυσικά χωρίς κανένα μέλος της επιτροπής να έχει δει τα αποδεικτικά στοιχεία.

Α ρε μια δημοκρατία που σας χρειάζεται....

Εμείς επειδή θέλουμε ενημερωμένους αναγνώστες θα σας προτείναμε να δείτε όλα το συγκεκριμένο video (εδώ) που έχει βγει στην δημοσιότητα και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus