Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Shakespeare μιλάει στο RT (γερμανικό κανάλι) για την μεγάλη απάτη κατά της Ελλάδας.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

VIDEO - Ο Shakespeare μιλάει στο RT (γερμανικό κανάλι) για την μεγάλη απάτη κατά της Ελλάδας.

Ο Rodney Shakespeare μιλάει στο γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό RT για την μεγάλη απάτη που έχει στηθεί εναντίον της Ελλάδας. Συγκεκριμένα αναφέρει για το αν μπορεί να μειωθεί το χρέος της Ελλάδας, πως όταν ξεκίνησε η κρίση στην Ελλάδα, το χρέος ήταν 120% του ΑΕΠ. Πάνω από 100% το χρέος δεν ξεπληρώνετε. Αυτό ισχύει και για τις ΗΠΑ. Αν προστεθούν τα μέτρα λιτότητας, φτάνει στο 170%, και μετά από 8 χρόνια, πιάνει ένα άλλο μη βιώσιμο επίπεδο που είναι 120%. Η πραγματικότητα είναι πως αυτοί είναι οι χειρισμοί για να δικαιολογηθεί η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. Οι Έλληνες πρέπει να εξεγερθούν γιατί συνθλίβονται, καταστρέφεται η εθνική τους κυριαρχία,ξεπουλάνε την ιδιωτική τους περιουσία, φτωχοποιούνται, και τους φορτώθηκε χρέος όχι μόνο για όσο ζήσουν αυτοί αλλά και για τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους Όλη αυτή η ιστορία είναι ΑΠΑΤΗ.

Ακούστε και την υπόλοιπη συνέντευξη



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus