Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Άδωνις απειλεί .... με τόνους λάσπης ! Ένας εισαγγελέας και ένας ψυχίατρος γρήγορα.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

VIDEO - Ο Άδωνις απειλεί .... με τόνους λάσπης ! Ένας εισαγγελέας και ένας ψυχίατρος γρήγορα.

Κατά το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του STAR (23 12 2014) με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης απειλεί ξεκάθαρα τον Λάκη Λαζόπουλο, θεωρώντας τον ως πολιτικό αντίπαλο, ότι θα ρίξει τόνους λάσπης.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι διάβασε σε τρία μπλοκ και χωρίς να τα διασταυρώσει, ότι ο κύριος Λάκης Λαζόπουλος έβγαλε στο εξωτερικό 3 εκατομμύρια ευρώ, ίσως νόμιμα, παρόλο αυτά θεωρώντας τον πολιτικό αντίπαλο θα φέρει το θέμα στην Βουλή.
Και εμείς αναρωτιόμαστε, έτσι συμπεριφέρεται στους πολιτικούς του αντιπάλους ; Ρίχνοντας τόνους λάσπης χωρίς ουσιαστικό και νόμιμο αντίκρισμα; Ο εισαγγελέας δεν πρέπει τώρα να κινηθεί εναντίον του κυρίου Άδωνη που υποβιβάζει, χωρίς νόμιμες κατηγορίες, το επίπεδο του Ελληνικού κοινοβουλίου; Ο κύριος Γεωργιάδης δεν δηλητηριάζει το πολιτικό τοπίο της χώρας ;

Τις προηγούμενες μέρες ζήσαμε την συγκάλυψη μιας αποδεδειγμένης απόπειρας χρηματισμού βουλευτή για να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας, βάζοντας την υπόθεση στο αρχείο, χωρίς ούτε καν να αρθούν οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, με το μόνο επιχείρημα ότι αυτά δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε ότι φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Πρέπει γρήγορα αυτά τα πολιτικά σκουπίδια να οδηγηθούν, αν μη τι άλλο σπίτι τους ....

Αυτό το video φυσικά, προσθέτεται στα άλλα video (εδώ) που έχουμε για τον κύριο Γεωργιάδη και τα οποία δείχνουν το επίπεδο του πολιτικού ανδρός.
Δείτε το παρακάτω video



http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus