Διυλιστήριο: Video: Οι "Ρίζες" του Μπαλτάκου είναι κόμμα της ΝΔ, για να δώσει άλλοθι σε "πρόθυμους" βουλευτες!

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Video: Οι "Ρίζες" του Μπαλτάκου είναι κόμμα της ΝΔ, για να δώσει άλλοθι σε "πρόθυμους" βουλευτες!

Έχουμε επισημάνει από την αρχή ότι ο Μπαλτάκος δημιουργεί το κόμμα με διαταγή Σαμαρά.Όπως με διαταγή Σαμαρά υπάρχουν στο διαδίκτυο διάφοροι εγκάθετοι της Συγγρού που προσπαθούν να διασπείρουν σύγχυση στο εκλογικό σώμα παίζοντας το αντιμνημονιακοί.Βασική αρχή για να τους ξεχωρίζετε είναι οι γραβάτες τους.Δεν είναι τυχαίο που αυτοί οι κύκλοι ήταν οι πρώτοι που ειρωνεύονταν την Ξουλίδου στις δικές της αποκαλύψεις ούτε είναι τυχαίο το αντισυριζαικό τους μένος.


Αποκαλυπτική ήταν και για άλλα θέματα της σύγχρονης πολιτικής μας ζωής, η συνέντευξη τύπου του Πάνου Καμμένου και του Παύλου Χαϊκάλη για την απόπειρα δωροδοκίας του δεύτερου για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε ερώτηση, αν ο μεσάζοντας Αποστολόπουλος του είπε ποιο κόμμα εκπροσωπεί η αποκάλυψη ήταν συγκλονιστική:


Ο Παύλος Χαϊκάλης υποκρινόμενος τον πεισμένο για την αποστασία ζήτησε πολιτική κάλυψη, αφού δεν θα μπορούσε να πάει απευθείας στην Νέα Δημοκρατία. Ο μεσάζοντας Αποστολόπουλος, του είπε ότι ετοιμάζεται νέο κόμμα, χωρίς να πει το όνομα του, που θα λειτουργήσει ως δεξαμενή βουλευτών που δεν ανήκουν στην κυβέρνηση, που θα ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας. Αυτό το κόμμα, θα ήταν επί της ουσίας κομμάτι της ΝΔ, για να δώσει άλλοθι σε αυτούς τους βουλευτές. Και συμπλήρωσε ο Πάνος Καμμένος, στο τέλος του αποσπάσματος που παραθέτουμε ότι το κόμμα ανακοινώθηκε την επόμενη μέρα.......



Βέβαια η ένταξη Καπερνάρου στο κόμμα του Μπαλτάκου, φέρνει σε απίστευτη δύσκολη θέση τον ανεξάρτητο βουλευτή!

Πηγή
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus