Διυλιστήριο: (BINTEO) Ματαιώθηκε η συγκέντρωση της ΝΔ στην Ορεστιάδα λόγω .... ανάπτυξης

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

(BINTEO) Ματαιώθηκε η συγκέντρωση της ΝΔ στην Ορεστιάδα λόγω .... ανάπτυξης


Παρά τον προγραμματισμό για στάση και περιοδεία στην πόλη της Ορεστιάδας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δεν σταμάτησε στην πλατεία.
Στην κεντρική πλατεία της πόλης είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, οι οποίοι είχαν ανοίξει και πανό. Ο πρωθυπουργός παρά το γεγονός ότι πέρασε με το αυτοκίνητο, επιστρέφοντας από τις Καστανιές, δεν σταμάτησε, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας έγραψε στο facebook: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. . . ,φράση που
μπορεί να ερμηνευτεί κι ως απλός χαιρετισμός ...

Μάλλον ο καφές που κάνουν στην Ορεστιάδα είναι πικρός για αυτό δε σταμάτησε εκεί ο κ.Σαμαράς. Έτσι είναι όμως, όταν κλείνεις το εργοστάσιο της ζάχαρης τι περίμενες να σε κεράσουν οι κάτοικοι της Ορεστιάδας κ.Σαμαρά, λουκούμια ;

Άραγε για αυτό προτίμησε την μοναξιά του φράχτη, που τόσο πολύ πολέμησε όταν ήταν αντιπολίτευση ;



Πηγή  Τα Νεα της Θράκης

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus