Διυλιστήριο: η διεθνής μαφία στρώνει το χαλί για την "επανάσταση" στην Ουγγαρία

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

η διεθνής μαφία στρώνει το χαλί για την "επανάσταση" στην Ουγγαρία

Κι επειδή ο Ούγγρος πρωθυπουργός θέλει υπό κρατικό έλεγχο την Κεντρική Τράπεζα της Ουγγαρίας, επειδή στρέφεται προς τη Ρωσία κι επειδή αντιστέκεται στη Νέα Τάξη... ξαφνικά η κυβέρνησή του βαφτίζεται...καθεστώς. 

Τα δίκτυα του Soros ενεργοποιήθηκαν και για να θολώσουν τα νερά φόρεσαν τις γνωστές μάσκες ώστε να συμπαρασύρουν τους αγανακτισμένους να διαδηλώσουν υπέρ της ΕΕ και υπέρ των συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας των Rothschild όπως έκαναν πρόσφατα οι Ουκρανοί.
Αρχίζει το pressing εσωτερικά και λογικά θα ακολουθήσει και οικονομική πίεση μέσω των χρηματιστηρίων.
Στις χώρες που κυβερνούν οι υπηρέτριες των τοκογλύφων δεν γίνονται ούτε πορείες , ούτε απεργίες με αντίκτυπο. Λίγο θεατράκι για να διατηρήσουν οι συνδικαλιστές την εξουσία τους και τέλος. Χιλιάδες νόμοι περνούν εδώ και χρόνια με την αντιπολίτευση να νιαουρίζει αντί να παραιτείται για να σταματήσει τη σφαγή ημών των αμνών. Η αντιπολίτευση με την προδοτική της στάση εξασφάλισε την απόλυτη στήριξη του σιωνισμού και των τοκογλύφων...και η διεθνής μαφία στρώνει το χαλί για την "επανάσταση"...


Σ.Σ

www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus