Διυλιστήριο: Ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις σύμφωνα με την υποψήφια της ΝΔ στην Χίο Σταυρινούδη

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις σύμφωνα με την υποψήφια της ΝΔ στην Χίο Σταυρινούδη

Το Διυλιστήριο λέει ...Σας προτείνουμε να διαβάσετε όλη την επιστολή και ειδικά στο τέλος που φέρετε εναντίον της δημοσκοπικής εταιρείας ALCO...

Εξηγήσεις ζητά η Μαρία Σταυρινούδη για αποτελέσματα δημοσκόπησης που ήρθαν στη σημοσιότητα από την εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ. Οχι όμως από την εφημερίδα ή την εταιρεία που έκανε τη δημοσκόπηση αλλά από τον συνυποψήφιότης βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη. Ενα από τα βασικά στοιχεία που φαίνεται ότι ενοχλεί ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι την περίοδο που έγινε η δημοσκόπηση, δεν είχε ξεκαθαριστεί ποιοί θα ήταν οι άλλοι 2 υποψήφιοι της ΝΔ.
Μάλιστα αναφέρει ότι ο συνάδελφός της "υποχρεούται" να απαντήσει, ακόμα και στο ποιος χρηματοδότησε τη συγκεκριμένη έρευνα και ενώ η εφημερίδα έχει ανακοινώσει ότι πραγματοποιεί και 2η που θα δημοσιεύσει την προσεχή Δευτέρα.
Δημοσιεούμε στη συνέχεια το σχετικό δελτίο τύπου, κρατώντας ακριβώς τα σημεία στίξης και την εναλλαγή πεζών- κεφαλαίων, που και αυτά δείχνουν την ιδιαίτερη ένταση που έφερε η συγκεκριμένη δημοσκόπηση στους κόλπους της ΝΔ, μετά το μεγάλο ζήτημα που δημιουργήθηκε με την καθυστέρηση στην ανακοίνωση των υποψηφίων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aγαπητές μου φίλες και φίλοι,

Χθες σε ηλεκτρονική εφημερίδα, που αφενός έχει ‘τσακωθεί’ (προ πολλού η ‘αλήθεια’ είναι…) με τον τίτλο της και αφετέρου είναι πασίγνωστη για την ‘σταθερότητα’ των πολιτικών της θέσεων, χρόνια τώρα, και ειδικά την περίοδο των εκλογών (…..) διάβασα μια αναφορά σε μια δημοσκόπηση.

Σήμερα ο Κος Μηταράκης, ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook, μία ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ για τα Χιώτικα και Ελληνικά χρονικά, δημοσκόπηση ΟΧΙ κομμάτων μόνο, αλλά ΚΑΙ υποψηφίων!!!

Θα επανέλθω σύντομα με λεπτομέρειες και στοιχεία, αλλά μέχρι τότε ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να απαντήσει τόσο σ' εμένα όσο και στου συνυποψήφιους μου Κον Μιχαηλίδη και Ξενάκη ΑΜΕΣΑ!

1. Ποιος χρηματοδότησε αυτήν την δημοσκόπηση??

2. Να μας ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ τα στοιχεία ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ έλαβαν μέρος στο ‘….γκάλοπ’. Με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνα

3. Η ‘υποτιθέμενη δημοσκόπηση’ έγινε 3-5 Ιανουαρίου όταν οι άλλοι δυο συνυποψήφιοι μου, δεν ήταν καν υποψήφιοι ακόμα! Τι είδους νέα ήθη είναι αυτά??

4. Το σύνολο των υποτιθέμενων ποσοστών είναι 47%. Περισσεύει ένα 53%. Που πήγε αυτό???

5. Να δημοσιοποιήσει, έστω και μια παρόμοια …’ δημοσκόπηση…’, που έχει δει επίσημα το φως της δημοσιότητας για υποψηφίους, τα τελευταία 40 χρόνια!!


Αν ο Κος Μηταράκης είναι Χιώτης ή όχι, προσωπικά δεν με αφορά, είναι κάτι που ενδιαφέρει τους ψηφοφόρους και μόνο.

Αυτό όμως που θέλω να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση, είναι ότι όποιος συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Χίου, από όποιον χώρο κι αν προέρχεται, θα πολιτεύεται με ΤΑ ΗΘΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Εδώ στην Χίο γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και έχουμε έναν κανόνα.

Αντίπαλοι είμαστε ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και σέβεται ο ένας τον άλλον και τις απόψεις του, από όποιο κόμμα κι αν προέρχεται.

Τετοιου είδους ήθη και προεκλογικός αγώνας, μπορεί να είναι συνήθη σε άλλες περιφέρειες, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ!

Όποιος δεν σεβαστεί τους Χιώτικους κανόνες, θα βρει ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη, που αναγκάζομαι να ασχοληθώ ( για τελευταία βέβαια φορά) με τέτοιου είδους ζητήματα, όταν οι εκλογές αυτές ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Ευχαριστώ

Σταυρινούδη Μαρία

Υ.Γ. Τα παραπάνω είναι η απάντηση μου και τις ‘κυοφορούσες’ δημοκοπήσεις– που …..έχουν γίνει ήδη…. για το διάστημα π.χ 20-23/1

ΥΓ2. Η Alco είναι η γνωστή εταιρεία η οποία στις εκλογές του 2012 , στην τελευταία της δημοσκόπηση έδινε 6,7 % στον ΣΥΡΙΖΑ και το επίσημο αποτέλεσμα, ήταν 16,78 %. Ο νοών νοήτω…..


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus