Διυλιστήριο: Προφητικό video ... τι θα γίνει αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική ;

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Προφητικό video ... τι θα γίνει αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική ;

Οι περισσότεροι αναρωτιούνται τι θα γίνει αν γίνουν κυβέρνηση αντιμνημονιακά κόμματα. Αλλά ας είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τι θα γίνει αν παραμείνουν τα ίδια κόμματα στην εξουσία. Δεν είναι προφητεία, αλλά μια σίγουρη μαθηματική ακολουθία. Δεν μπορεί να υπάρχει ποτέ ανάπτυξη, όσο συνεχίζει αυτή η πολιτική της μείωσης των μισθών - συντάξεων, της αύξησης της φορολογίας, της δουλοπρέπειας σε αυτά που θέλουν οι ξένοι παράγοντες. Νομίζετε ποτέ ο Γερμανός, ο Γάλλος κτλ νοιάστηκε για το αν πεινούν οι Έλληνες και αν θα πρέπει να σωθεί η Ελλάδα. Το καλό της χώρας τους κοιτούσαν, όπως και όφειλαν, και μεις πρέπει να κοιτάξουμε το καλό της δικής μας χώρας. Οι πολιτικοί της συγκυβέρνησης απέδειξαν ότι δεν θέλουν να κτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι, αφού ούτε για αστείο δεν ζήτησαν ποτέ την έκδοση του Χριστοφοράκου στην χώρα μας, ούτε για αστείο δεν ζήτησαν τα 600 εκ. Ευρώ που χρωστάει η Hochtieff στην Ελλάδα, δεν ψέλλισαν να μιλήσουν για τα 2 δις που έβγαλε η βουλευτική επιτροπή στην Ελλάδα ότι χρωστάει η Siemens.

Η Γερμανία όλη αυτή την περίοδο της κρίσης, είχε κέρδος από την Ελλάδα μόνο, 120 δις Ευρώ και και μεις περιμένουμε την δόση των 7 δις και μάλιστα πρέπει να την ευχαριστήσουμε που ανήκουμε στην Ευρωπαική Ένωση. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε αυτή την πολιτική πριν να είναι αργά.
Να θυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο του 2010, οι φίλοι μας οι Γερμανοί μας είχαν προτείνει να πουλήσουμε ελληνικά νησιά για να σωθούμε και σαν απάντηση στις ελληνικές αντιδράσεις, είπαν ότι πουλήστε τώρα που είναι σε καλή τιμή, γιατί σε λίγο καιρό θα σας τα πάρουμε όλα για ένα κομμάτι ψωμί. Πράγματι, με τις εξοντωτικές πολιτικές,σήμερα φτάσαμε να πλειστηριάζονται η πρώτη κατοικία, να πουλάει ο ιδιώτης απέραντες εκτάσεις γης που είχε κληρονομήσει από την οικογένειά του για να πληρώσει μόνο μέρος των τοκοχρεολυσίων και των φόρων που του επιβάλλονται,και φυσικά αγοραστές είναι ευρωπαίοι υπήκοοι.

Αλήθεια,πως θα μπορέσει ποτέ ο Έλληνας εργαζόμενος να ανταγωνιστεί τον αντίστοιχο του Ευρωπαίο, όταν ο μισθός ενός ειδικευμένου γιατρού στην Ελλάδα δεν ξεπερνάει τα 1.500 Ευρώ, ενώ στην Γερμανία αγγίζει τα 10.000 Ευρώ; Όταν ο μισθός του μηχανικού (αν δουλεύει) στην Ελλάδα αγγίζει μετά βίας τα 1.000 Ευρώ,ενώ στην Γαλλία ξεπερνάει τα 7.000 Ευρώ ; Πως είναι δυνατόν να ''καταναλώσει'' και άρα να υπάρχει εργασία για τον υπάλληλο στο super market, τον υπάλληλο του εστιατορίου κτλ, κάποιος εργαζόμενος όπου το οικογενειακό ισοζύγιο είναι μηδενικό για να μην πω αρνητικό; Αποτέλεσμα είναι να ξενιτεύεται, να αλλάζει χώρα ευελπιστώντας ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει. Και έρχεται τώρα η μητέρα Πατρίδα, σε όλους αυτούς που έφυγαν, όχι επειδή αγαπούσαν λιγότερο την Ελλάδα, αλλά από ανάγκη, να τους απαγορεύσει να ψηφίσουν, να διαλέξουν τι είναι καλύτερο για την χώρα που γεννήθηκαν και αγαπούν, ενώ αντιθέτως να επιτρέψει την ψήφο σε 30.000 μετανάστες που ελληνοποιήθηκαν.

Μας μιλάνε όλοι για το τραπεζικό ισοζύγιο τραπεζών, και ο τρόπος να σώσουμε τις τράπεζες. Κανένας όμως δεν μιλάει για το οικογενειακό ισοζύγιο. Οι περισσότεροι δεν έκλεψαν, δούλεψαν σκληρά, και έβαλαν τα χρήματα τους στην τράπεζα για ασφάλεια όπως διαλαλούσαν όλες οι κυβερνήσεις. Και τώρα, τι ; Δεν έχουν να δώσουν λεφτά οι τράπεζες, γιατί δάνειζαν πολλάκις φορές περισσότερο από το πραγματικό τους απόθεμα σε ρευστό, με τρελά επιτόκια με απώτερο σκοπό μόνο το κέρδος; Εγώ ξέρω όταν αποτυγχάνει μια επιχείρηση, κλείνει,οι υπαίτιοι μπαίνουν φυλακή και δεσμεύουν τις περιουσίες αυτών που διοικούσαν, όπως έκαναν για τόσες άλλες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δεν καταστρέφεται ένας ολόκληρος λαός για να σωθούν και να βασιλεύουν οι ίδιοι καταχραστές.

Πρέπει να σταματήσουμε αυτή την πολιτική ΤΩΡΑ. Και αν δεν το κάνουμε σε αυτές τις εκλογές, να ξέρετε ότι θα γίνει στις επόμενες με πολύ χειρότερους όρους. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να διαιωνιστεί αυτή η κατάσταση. Είναι στο χέρι σας, να λυθεί δημοκρατικά και με κοινωνική ηρεμία. Ψηφίστε όλοι, ανεξάρτητα τι πιστεύετε. Ψηφίστε τους καλύτερους, που πιστεύετε ότι θα κάνουν καλό στην χώρα και όχι σε εσάς και την οικογένειά σας. Σταματήστε αυτή την ''διαπραγμάτευση'' τώρα. Είναι στο χέρι σας .....
      


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus