Διυλιστήριο: Ο Ρωσικός Στρατός θα χρησιμοποιεί τα κυπριακά λιμάνια και αεροδρόμια

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ο Ρωσικός Στρατός θα χρησιμοποιεί τα κυπριακά λιμάνια και αεροδρόμια

Η Μόσχα και η Λευκωσία συζητούν την πρόσβαση των ρωσικών στρατιωτικών αεροπλάνων και πλοίων σε κυπριακά λιμάνια και αεροδρόμια, όταν μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια ή σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ανέφερε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης σε συνέντευξή του στο Itar Tass.



Στο νησί δεν θα δημιουργηθούν ρωσικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, εξήγησε κατά τη συνάντηση των υπουργώνΕξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες, ο Κύπριος υπουργός Ιωάννης Κασουλίδης, "επειδή η Ρωσία δεν έστειλε ποτέ ένα τέτοιο αίτημα."


Κατά τη Ρωσο-Κυπριακή Σύνοδο Κορυφής, θα υπογραφούν δέκα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένης συμφωνίας στον τομέα της άμυνας, καθώς και μια νέα συμφωνία για να βοηθηθούν οι Ρώσοι πολίτες στην εκκένωση από χώρες της Μέσης Ανατολής που βρίσκονται σε κατάσταση κρίσης.


--
http://www.echedoros-a.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus