Διυλιστήριο: ΝΤΡΟΠΗ !!! Ο Σαμαράς συνυπέγραψε την ανακοίνωση του ΕΛΚ κατά της Ελλάδας. Δείτε το έγγραφο, video.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ !!! Ο Σαμαράς συνυπέγραψε την ανακοίνωση του ΕΛΚ κατά της Ελλάδας. Δείτε το έγγραφο, video.

Ούτε στον κόπο (;) να κάνουν μετάφραση δεν μπήκαν στην Νέα Δημοκρατία, καθώς το παραπαίων γραφείο Τύπου του κόμματος έστειλε ανακοίνωση μετά τη σύνοδο των Ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος στα Αγγλικά!!

Η πιο ενδεικτική παράγραφος της κοινής ανακοίνωσης που εκδόθηκε είναι η ακόλουθη:

“Καλούμε τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδα να μην θέσει σε κίνδυνο την οικονομική πρόοδο που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά. Οι θυσίες που έκανε ο λαός της Ελλάδα δεν μπορούν να τεθούν σε κίνδυνο με μονομερείς ενέργειες. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας οφείλει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση”.

Ο πρόεδρος του ΕΛΚ Joseph Daul ιδιαίτερα, δήλωσε ότι “η Ευρώπη είναι έτοιμη να βοηθήσει τους ανθρώπους της Ελλάδα να ξεπεράσουν τα οικονομικά τους προβλήματα”, καλώντας – επίσης – τον πρωθυπουργό “να μην αποτελέσει εμπόδιο”σ´αυτό.

Κάποιοι, πάντως, σχολίαζαν σκωπτικά ότι μόνη της η Άνγκελα Μέρκελ την έγραψε και οι υπόλοιποι απλά …συνυπέγραψαν!



Χαρακτηριστικό είναι ότι, όπως θα δείτε και στο video, ο κύριος Σαμαράς κατά την διάρκεια της επίσκεψής του εκεί αναφέρθηκε ξανά στο αδιέξοδο, στα ''βράχια'' όπως έλεγε στην Ελληνική Βουλή.




http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus