Διυλιστήριο: Πάνω από 120 εκατ. ευρώ στα Ταμεία από τη ρύθμιση-εξπρές

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Πάνω από 120 εκατ. ευρώ στα Ταμεία από τη ρύθμιση-εξπρές


Πάνω από 120 εκατ. ευρώ έχει λάβει μέχρι τώρα το Δημόσιο από τη ρύθμιση-εξπρές για την ευνοϊκή εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Η προθεσμία για υπαγωγή στη ρύθμιση λήγει αύριο και όπως ανέφερε κατηγορηματικά η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη: «Δεν πρόκειται να δοθεί παράταση».

Σύμφωνα με τα «Τα Νέα» το υπουργείο Οικονομικών καταγράφει πληρωμές της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ την ημέρα, ενώ για την Δευτέρα οι πληρωμές ξεπέρασαν τα 50 εκατ. ευρώ.

Με δεδομένο ότι αύριο, Παρασκευή, λήγει η προθεσμία αρμόδια στελέχη εκτιμούν ότι οι πληρωμές θα επιταχυνθούν.

Υπενθυμίζεται πως στη ρύθμιση-εξπρές, οι φορολογούμενοι τυπώνουν από το Taxisnet την Ταυτότητα Οφειλής για το χρέος το οποίο επιθυμούν να διευθετήσουν και πληρώνουν το μέρος ή το σύνολο του αρχικού κεφαλαίου στην τράπεζα. Οι προσαυξήσεις σβήνονται αυτόματα.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus