Διυλιστήριο: VIDEO - Πακέτο Γιούνκερ δύο δισ. για την ανθρωπιστική κρίση

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

VIDEO - Πακέτο Γιούνκερ δύο δισ. για την ανθρωπιστική κρίση


Κονδύλια ύψους 2 δισ. ευρώ θα δώσει στην Ελλάδα η ΕΕ για την ανθρωπιστική κρίση, την ανάπτυξη και την ανεργία των νέων

Κονδύλια ύψους 2 δισ. ευρώ θα δώσει στην Ελλάδα η ΕΕ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής ο κ. Γιούνκερ ανέφερε χαρακτηριστικά πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαθέσει 2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα για την ανθρωπιστική κρίση, την ανάπτυξη και την ανεργία των νέων, ένα πρόβλημα στο οποίο, όπως είπε, πρέπει να δοθεί μια λύση.

«Θα χρησιμοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα μπορέσουμε να υιοθετήσουμε ένα σύστημα για να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus