Διυλιστήριο: VIDEO - ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΡΗΞΗ !!!

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

VIDEO - ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΡΗΞΗ !!!

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

Νέα αφορμή για πολιτική αντιπαράθεση αποτέλεσε η αποστροφή του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη προς χανιώτες που τον περιέβαλαν χθες στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου: «Να είστε μαζί μας και μετά τη ρήξη».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών έγινε δεκτός με ιδιαίτερες εκδηλώσεις θαυμασμού από πολίτες, μερικοί εκ των οποίων επιχείρησαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

Μια γυναίκα του είπε: «Είμαστε μαζί σας», για να απαντήσει ο Γ.Βαρουφάκης: «Ναι αλλά να είστε και μετά τη ρήξη όμως ε;».


ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ



«Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι εμείς υποστηρίζουμε τον κόσμο της εργασίας, υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που έχουν χάσει πάρα πολλά πράγματα από την προηγούμενη κατάσταση και ότι είμαστε έτοιμοι εάν δεν πάνε καλά τα πράγματα για μία ρήξη» είπε ο υπουργός Διεθνών οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Εάν δεν πας σε μία ρήξη εάν δεν το έχεις ούτε ως ενδεχόμενο τότε θα σου περάσουν τα ίδια μέτρα, όπως γινόταν με τον κ. Σαμαρά» είπε ο κ. Τσακαλώτος μιλώντας στο Star και πρόσθεσε ότι «Εμείς δημιουργούμε σκοπίμως ασάφεια στους εταίρους μας γιατί πρέπει να ξέρουν ότι είμαστε έτοιμοι για μία ρήξη, αλλιώς δεν διαπραγματεύεσαι».

«Η ρήξη μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Ο κόσμος έχει κατανοήσει ότι η κυβέρνηση δεν έχει αποκλείσει τη ρήξη, αλλά βασικός μας στόχος είναι το θετικό σενάριο» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.


Τα άρθρα είναι από τα εδώ και εδώ

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus