Διυλιστήριο: Στην Ελλάδα της πείνας και του κρύου ... μας διαφημίσουν οι νταβατζήδες της "ενημέρωσης" την κρουαζιέρα της ανωμαλίας και της παρτούζας.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Στην Ελλάδα της πείνας και του κρύου ... μας διαφημίσουν οι νταβατζήδες της "ενημέρωσης" την κρουαζιέρα της ανωμαλίας και της παρτούζας.

Πλήρες γκλαμουράτο αφιέρωμα, δηλαδή κανονική προώθηση, από το δελτίο "ειδήσεων" του ΑΝΤ1 ... για ...τις παρτούζες εν πλώ. "Νέα Μόδα" στο ανώμαλο μυαλό των δημοσιοκάφρων ...την οποία παρουσιάζουν με φυσιολογικότητα κι όλο χαρά...στις 9 το βράδυ.

Έχουν εντολή να εκπορνεύσουν την κοινωνία , να κάνουν τους ανθρώπους σαν τα μούτρα τους. Άντρες και γυναίκες ...πόρνοι και πόρνες όπως ακριβώς συμβαίνει στους κύκλους τους όπου όλοι έχουν πάει με όλους για να εξασφαλιστεί ότι κανένας δεν θα μιλήσει για κανέναν..


Στην Ελλάδα της πείνας και του κρύου ...είναι υποχρεωτικό να μας διαφημίσουν οι νταβατζήδες της "ενημέρωσης" την κρουαζιέρα της ανωμαλίας και της παρτούζας ως κάτι αποδεκτό, μοδάτο κι ενδιαφέρον.
Κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε οπωσδήποτε...
Έμμεσα περνάει και το σαφές μήνυμα ότι το σεξ πρέπει να διαχωρίζεται από τη γνωριμία, τη σχέση, την εκτίμηση, το συναίσθημα, τον γάμο κλπ

Ούτε δευτερόλεπτο δεν πάει χαμένο χωρίς να προωθήσουν τη βλακεία, την ανωμαλία και την ατζέντα της Νέας Τάξης.

Δεν αξίζει καθόλου να ξοδεύουμε ρεύμα ανοίγοντας την τηλεόραση , το ισχυρότερο εργαλείο χειραγώγησης του ανθρώπου από τους ανωμαλους του συστήματος της εξουσίας.

Κι όπως βλέπετε το μενού των "ειδήσεων" της Νέας Τάξης θα σερβιριστεί υποχρεωτικά απ' όλα τα ΜΜΕ ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα μείνει ούτε ένας νους αμόλυντος.

Σ.Σ.




www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus