Διυλιστήριο: O Πάνος Καμμένος έπεσε πάνω σε οffshore εκδοτών για μίζες από εξοπλιστικά

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

O Πάνος Καμμένος έπεσε πάνω σε οffshore εκδοτών για μίζες από εξοπλιστικά

Xρεοκοπημένες επιχειρήσεις των ΜΜΕ κι όμως εξακολουθούν να υπάρχουν ενώ στο μεταξύ νέες εφημερίδες, κανάλια, ραδιόφωνα και πανάκριβα διαδικτυακά εγχειρήματα κάνουν διαρκώς την εμφάνισή τους. Που τα βρίσκουν όλα αυτά τα λεφτά; Η ερώτηση επαναλαμβάνονταν σε τακτά διαστήματα στην διάρκεια της βαθιάς μεταπολίτευσης.

Κάποιοι γνώριζαν τις απαντήσεις, άλλοι τις υποψιάζονταν. Εξοπλιστικά, φαρμακοβιομηχανίες, ναρκωτικά, εκβιασμοί.

Ο σημερινός υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για τα P-3B θα έπεφτε πάνω σε μια καυτή υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί με στοιχεία για εξωχώρια εταιρία εκδοτών η οποία δημιουργήθηκε για να φυγαδεύει μίζες από εξοπλιστικά. Την εταιρία έσπευσαν να εξαφανίσουν στην συνέχεια οι εμπλεκόμενοι αλλά άφησαν πίσω τους "ίχνη". Ο Καμμένος είναι σίγουρος ότι θα γελάσει τελευταίος, ενώ ο Ακης ότι σύντομα θα αποκτήσει νέες ενδιαφέρουσες παρέες...


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus