Διυλιστήριο: VIDEO - «Χρυσός» ο Πετρούνιας στο ευρωπαϊκό ενόργανης : '' Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, και στην Ελλάδα που δοκιμάζεται και δοκιμάζεται καθημερινά''

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

VIDEO - «Χρυσός» ο Πετρούνιας στο ευρωπαϊκό ενόργανης : '' Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένειά μου, και στην Ελλάδα που δοκιμάζεται και δοκιμάζεται καθημερινά''


Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε σήμερα, στο Μονπελιέ, ο Λευτέρης Πετρούνιας, κάνοντας υπερήφανη την Ελλάδα.

Ο Έλληνας αθλητής πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στον τελικό στους κρίκους και με 15.866 βαθμούς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.

Το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση "μοιράστηκαν" ο Γάλλος Σαμίρ Αϊτ Σαϊντ και ο Ρώσος Ντενίς Αμπλιαζίν με 15.566 βαθμούς.

«Το να κερδίζεις ένα χρυσό μετάλλιο σε μια τέτοια διοργάνωση, όταν στη χώρα μας υπάρχουν τόσες δυσκολίες σε αθλητικό επίπεδο αλλά και γενικότερα, είναι πολύ σημαντικό και αποκτά ξεχωριστή αξία. Είναι μια επιτυχία που περίμενα και για την οποία δούλευα εδώ και χρόνια», δήλωσε αμέσως μετά την «στέψη» του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, τόνισε: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Μονπελιέ της Γαλλίας. Η νέα αυτή επιτυχία της ελληνικής ενόργανης γυμναστικής, επιβεβαίωσε την πολύ μεγάλη δυναμική του αθλήματος διεθνώς. Ο "χρυσός" πρωταθλητής μας συνεχίζει την παράδοση στους κρίκους που ξεκίνησε ο Ολυμπιονίκης μας, Δημοσθένης Ταμπάκος, και του εύχομαι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».


Τα συγχαρητήριά του προς τον πρωταθλητή Ευρώπης, εξέφρασε με δήλωσή του ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την νέα μεγάλη επιτυχία σας. Η οποία αποδεικνύει ότι η πορεία σας και η προσφορά σας στον αθλητισμό ούτε τυχαία είναι, ούτε συγκυριακή. Γι αυτό το παράδειγμά σας αποκτά ακόμη πιο μεγάλη σημασία. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη».




Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus