Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Αντώναρος ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ Ντάισελμπλουμ και στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητοι Έλληνες

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

VIDEO - Ο Αντώναρος ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ Ντάισελμπλουμ και στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητοι Έλληνες


Και οι Καραμανλικοί στο πλευρό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ανεξάρτητων ΕλλήνωνΟ πρώην Υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στο οικονομικό κανάλι SBC και στον Βασίλη Ταλαμάγκα έκανε μία αιχμηρή δήλωση η οποία θα προκαλέσει συζητήσεις.

Ο κ. Αντώναρος με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Ντάισελμπλουμ είπε:"Καλά θα κάνει ο επικεφαλής του Eurogroup να βάλει φερμουάρ στο στόμα του και να μην το ανοίξει ποτέ ξανά, σε ότι αφορά εσωτερικές διαδικασίες της Ελλάδας".

Αναφερόμενος στο θέμα του δημοψηφίσματος ο κ. Αντώναρος είπε "Η κυβέρνηση δείχνει να έχει την αποδοχή του κόσμου, συνεπώς δεν χρειάζονται δημοψηφίσματα. Δεν μπορούν να μας υπαγορεύουν από το εξωτερικό το κάθε τι. Εγώ πιστεύω οτι ο σημερινός πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας είναι σε θέση να κάνει την υπέρβαση. Εγώ δεν είμαι με το ΣΥΡΙΖΑ, είμαι με τη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να είμαι, αλλά δε θα κάνω τίποτα το οποίο θα υποσκάπτει το κύρος και τις προσπάθειες συνεννόησης που κάνει αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός της Ελλάδας."

Στην ερώτηση γιατί δεν έχει ακουστεί αυτή η άποψη πολύ, από τη Νέα Δημοκρατία ο κύριος Αντώναρος απάντησε "Γι' αυτό πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους στη Νέα Δημοκρατία."

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus