Διυλιστήριο: Η λάσπη της εβδομάδας πάλι από το Πρώτο Θέμα. Για την διαμονή του Καμμένου στην Αμερική. Δείτε έγγραφα

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Η λάσπη της εβδομάδας πάλι από το Πρώτο Θέμα. Για την διαμονή του Καμμένου στην Αμερική. Δείτε έγγραφα


Η ''ανεξάρτητη'' δημοσιογραφία πάλι κτύπησε. Και πάλι μέσα από την κίτρινη φυλλάδα του Θέμου Αναστασιάδη, η οποία αναπαρήγαγε ένα άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου της εφημερίδας τα ΝΕΑ Γιώργου Παπαχρήστου. Αυτός ο δημοσιογράφος της πρώτης γραμμής, ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος, έκανε μια μεγάλη ανακάλυψη. Ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στο ταξίδι στις ΗΠΑ πλήρωσε το κάθε βράδυ 1400 δολάρια την βραδιά και 1000 δολάρια για φιλέτα!!! Ανακάλυψε αυτό το τεράστιο ποσό, το υπέρογκο ποσό, όπου κατασπατάλησε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μόλις σήμερα διαβάσαμε ότι στην Πάτρα, επί οχτώ χρόνια με άλλοθι τη δήθεν λειτουργία ενός κέντρου συγκέντρωσης δειγμάτων για τη διεξαγωγή μετρήσεων που θα αφορούσαν στην ανάλυση τροφίμων αλλά και υδάτων από την περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σε επίπεδο μικροβίων και μόλυνσης, ενοικιάζεται κτίριο το οποίο βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Αντιρρίου - Ναυπάκτου αλλά παραμένει άδειο. Εν γνώσει των πρώην υπουργών Υγείας Λοβέρδου, Άδωνι, Βορίδη!!! (εδώ). Φυσικά για αυτό δεν βρήκαν ούτε μονόστηλο να γράψουν. Ή για άλλα κονδύλια, όπως την ΜΚΟ του Παπαμιμίκου, ή του αδελφού του Σαμαρά για την καταπολέμηση του ζουζουνιού του φοίνικα, δεν πρόλαβαν οι έγκριτοι πολεμικοί ανταποκριτές να γράψουν. Ούτε σε ψιλά γράμματα ρε αδελφέ. Τίποτα .... 

Η διαδρομή του ψέματος βέβαια γνωστή, όπως και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης που το σύστημα ελέγχει. Βγάζει ένας έγκριτος δημοσιογράφος κάτι, και όλοι οι άλλοι τον αναπαράγουν με πηγαίους τίτλους παντού. Έτσι και ο Θέμης μας. Πήρε την μεγάλη αποκάλυψη του συνάδελφου δημοσιογράφου και την έκανε πρωτοσέλιδο. Και με αυτόν τον τρόπο εκμεταλλεύτηκε για μια ακόμα φορά την οικονομική δυστυχία του ελληνικού λαού, έβαλε σε σύγκριση το κόστος διαμονής ενός υπουργού σε ξένη χώρα και πόσο μάλλον στην Αμερική, με το μισθό που παίρνουν τώρα έπειτα από τις μνημονιακές κυβερνήσεις λιτότητας δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι ή ακόμα και άνεργοι. Και χρησιμοποιώντας τον λαικισμό, που ξέρουν καλά να δουλεύουν προσπάθησαν να κάνουν χτυπήματα κάτω από την μέση στην ελληνική κυβέρνηση που αυτήν την στιγμή διαπραγματεύεται για το μέλλον των παιδιών μας.

Αλλά ευτυχώς το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Οι μάχιμοι αυτοί οι δημοσιογράφοι δεν είχαν καν την ευγενή καλοσύνη να πάρουν ένα τηλέφωνο στο υπουργείο ή στον υπουργό για να ρωτήσουν αν πράγματι ισχύουν ότι το κόστος διαμονής ήταν αυτό το ποσό. Βλέπεται είναι τρομερά δύσκολο και επικίνδυνο για αυτούς τους ''τύπους'' να πάρουν ένα τηλέφωνο, με σκοπό να ενημερώσουν το αναγνωστικό τους κοινό. Αλλά το πρόβλημα είναι αυτό. Δεν θέλουν να ενημερώσουν, θέλουν να καθοδηγήσουν, θέλουν να πετάξουν λάσπη, γιατί δεν έχουν προσληφθεί ως δημοσιογράφοι αλλά ως κοινοί λασπολόγοι. Αποτέλεσμα μετά την δημοσιοποίηση του πρωτοσέλιδου ο υπουργός Πάνος Καμμένος κοινοποίησε το τιμολόγιο διαμονής στο ξενοδοχείο. Το κόστος ; 300 Δολάρια την βραδιά. Η λάσπη όμως είχε ήδη πέσει και κανένας δεν θα έβαζε πρωτοσέλιδο την άμεση απάντηση του Υπουργού. Έτσι λειτουργεί το σύστημα. 

Όσο υπάρχουν αυτά τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και αυτοί οι έγκριτοι δημοσιογράφοι δεν πρόκειται το Ελληνικό Έθνος να ορθοποδήσει. Το τρώνε από μέσα. Είναι μια γάγγραινα που πρέπει να κοπεί άμεσα .....    
     

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus