Διυλιστήριο: VIDEO - Όταν ο Κοτζιάς χόρευε με τον Τούρκο, σκεφτόταν καθόλου την διχοτομημένη Κύπρο ;

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

VIDEO - Όταν ο Κοτζιάς χόρευε με τον Τούρκο, σκεφτόταν καθόλου την διχοτομημένη Κύπρο ;


Το Διυλιστήριο λέει : '' ... Τι μας θύμισε ; Κάτι ζεμπεκιές που έριχνε ο Γιωργάκης στην Τουρκία, κάτι κουμπαριές του Κωστάκη με τον Ερντογάν και τώρα αυτό. Και τώρα θα μου πείτε, τι κακό, για την ειρήνη τραγουδούσαν. Ποια ειρήνη ; 
Βέβαια όπως και τότε θα συνεχιστούν οι παραβιάσεις στο Αιγαίο, θα συνεχίσουν οι Τούρκοι να σκοτώνουν Κούρδους, θα συνεχίσουν θα αποκεφαλίζουν χριστιανούς, θα μένουν νεκροί οι πιλότοι μας στα Ίμια, θα παραμείνει νεκρός ο Κύπριος που προσπάθησε να κατεβάσει την τούρκικη σημαία στην Κύπρο, θα συνεχίσουν να απειλούν για την Ελληνική ΑΟΖ και να μην τολμήσουμε στα δικά μας χωρικά ύδατα να κοιτάξουμε για υδρογονάνθρακες,  και φυσικά θα συνεχίσει να είναι διχοτομημένη η Κύπρος μας. Δυστυχώς για τον κύριο Κοτζιά .......''  

Μια...διασκευή του τραγουδιού «We Are the World» τραγούδησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μαζί με άλλους υπουργούς Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, στο δείπνο συνάντησής τους στις 13 Μαΐου στην Αττάλεια (Τουρκία).

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της Hurriyet Daily News, μετά το γεύμα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ανέβηκε στη σκηνή για να ευχαριστήσει την Ορχήστρα Ενμπέ η οποία είχε παίξει για τους καλεσμένους, προσφερόμενος να τραγουδήσει ένα τελευταίο τραγούδι «για την ειρήνη».

Ο Τσαβούσογλου κάλεσε και άλλους υπουργούς επί σκηνής, με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά, να ανεβαίνει πρώτος από όλους, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα. Στη συνέχεια, ανέβηκαν ο γγ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, και η Φεντερίκα Μογκερίνι, επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας.

Το «We Are the World» είναι τραγούδι και single για φιλανθρωπικούς σκοπούς που είχε αρχικά ηχογραφηθεί από το σχήμα «USA for Africa» το 1985. Το έγραψαν ο Μάικλ Τζάκσον και ο Λάιονελ Ρίτσι.




Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus