Διυλιστήριο: ΣΟΚ !!! VIDEO - Σαμαράς τα βάζει με τον Γιούνκερ για την οικονομική συνεισφορά στην Ελλάδα χωρίς ισοδύναμα

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΣΟΚ !!! VIDEO - Σαμαράς τα βάζει με τον Γιούνκερ για την οικονομική συνεισφορά στην Ελλάδα χωρίς ισοδύναμα

Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να επέκρινε τον πρόεδρο της Κομισιόν, ο οποίος εμφανίστηκε να προσφέρει οικονομική συνεισφορά στην Ελλάδα χωρίς ισοδύναμα

Στη Βουλή έφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, το ζήτημα που προέκυψε από το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε καβγάς ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, και τον - άλλοτε φίλο του - πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, για... τα μάτια του Τσίπρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η σχέση των προέδρου της Κομισιόν με τον πρώην πρωθυπουργό είναι στο χειρότερό της σημείο κάτι που διεφάνη και από καυγά που είχαν οι δύο άνδρες όταν ο κ. Σαμαράς ζήτησε τον λόγο από τον κ. Γιούνκερ επειδή ο πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίστηκε να προσφέρει οικονομική συνεισφορά στην Ελλάδα χωρίς ισοδύναμα θεωρώντας ότι ο παλιός του φίλος τον «πούλησε».

«Πέντε χρόνια μας έχει στην πρέσα και τώρα θα στείλεις λεφτά στον Τσίπρα χωρίς καμιά απαίτηση; Και ποιος θα τα πληρώσει» είπε σε έντονο ύφος σύμφωνα με το δημοσίευμα του “S” ο κ. Σαμαράς στον κ. Γιούνκερ με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να απαντά ότι «μόνο εγώ στηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα και την χώρα σας. Όλοι οι άλλοι είναι απέναντι». Το επεισόδιο είναι ενδεικτικό της περιόδου παγετώνων που περνά η σχέση Γιούνκερ –Σαμαρά με τον ένα να μιλάει πλέον με υποτιμητικά σχόλια για τον άλλο.

Σήμερα στη Βουλή κατά τη συζήτηση επίκαιρης επερώτησης για τα δημόσια έργα ο κ. Νικολόπουλος κρατώντας το φύλλο της εφημερίδας έκανε λόγο για μείζονα αποκάλυψη και κατέθεσε στα πρακτικά το δημοσίευμα καλώντας τον κ. Σαμαρά να εκδώσει ανακοίνωση και να πάρει θέση είτε επιβεβαιώνοντας είτε διαψεύδοντας το περιστατικό.


Μετά ο Νικολόπουλος σε μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του μικρότερου κυβερνητικού κόμματος έγραψε: "Η νέα τσόντα της Sirina που σπάει ταμεία" και από κάτω έχει μια εικόνα πορνογραφικού περιεχομένου, δίπλα μια φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά και τίτλο "Αντ. Σαμαράς - Η συμφωνία" και τη δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ ότι προτείνουμε τη μεγάλη συνεννόηση για να υπάρξει συμφωνία".



Φυσικά ο κύριος Νικολόπουλος με αυτό το tweet έπεσε στο επίπεδο πάτωμα, του κύριου Σαμαρά (και για αυτό άλλωστε το απέσυρε) , αλλά κανένα από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν μίλησε για το τηλέφωνο Σαμαρά, ο οποίος ούτε καν δεν βγήκε να το διαψεύσει......


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus