Διυλιστήριο: Καμμένος: Αν οι δανειστές δεχθούν την ελληνική πρόταση... αλλάζουν όλα - BINTEO

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Καμμένος: Αν οι δανειστές δεχθούν την ελληνική πρόταση... αλλάζουν όλα - BINTEO

«Οι θεσμοί επιθυμούσαν να εξευτελίσουν ένα ολόκληρο έθνος. Να εξαθλιώσουν έναν λαό», είπε χαρακτηριστικά πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, είπε: «Ο λαός απορρίπτει το σχέδιο των δανειστών ή αν θα πει ναι στο σχέδιο των δανειστών και το αποδέχεται ο ελληνικός λαός. Αυτό θα είναι το ερώτημα» και συνέχισε:

«Αν ο ελληνικός λαός δεχθεί τις θέσεις των δανειστών και θεωρήσει ότι θα πρέπει να προχωρήσει μια τέτοια πολιτική, θα δεχθούμε την άποψη του ελληνικού λαού».

«Η ρύθμιση του χρέους αποτελεί προϋπόθεση. Η συμφωνία που συζητήσαμε με τους δανειστές ήταν συμφωνία για έξοδο από τα μνημόνια», επισήμανε ακόμα και πρόσθεσε:

«Αν ο ελληνισμός ψήφιζε ναι στο σχέδιο Ανάν, ο Παπαδόπουλος θα ήταν υποχρεωμένος να παραδώσει την Κύπρο. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:








Την άποψη ότι αν οι δανειστές δεχθούν την ελληνική πρόταση, τότε αλλάζουν όλα, εξέφρασε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Mega.

Ο κ. Καμμένος, με αυτό τον τρόπο απάντησε στα σενάρια και τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις από τους θεσμούς να πάρουν πίσω την πρόταση τους για την Ελλάδα.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος, κάλεσε τον κόσμο να μην πανικοβληθεί καθώς όπως επισήμανε οι τράπεζες δεν θα κλείσουν και τα ΑΤΜ δεν θα κλείσουν.

Δείτε το βίντεο από το Μega:





Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus