Διυλιστήριο: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέστρεψε στον Στουρνάρα την έκθεσή του! (Βίντεο)

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέστρεψε στον Στουρνάρα την έκθεσή του! (Βίντεο)

Η πρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι παρεμβαίνει για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις αποκαλύψεις της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος.

Σε μια πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά ενέργεια προέβη πριν από λίγο η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επέστρεψε ως απαράδεκτη στο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, την έκθεσή του για τη νομισματική πολιτική!

Η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον κ. Στουρνάρα ότι σκόπιμα έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα και παρέδωσε στην ίδια την έκθεσή του, όπου προειδοποιεί για πτώχευση της χώρας και έξοδο από την ευρωζώνη αν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την παρουσίαση των προκαταρκτικών συμπερασμάτων της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus