Διυλιστήριο: ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ στα νοσοκομεία- Τροπολογία Κουρουμπλή παύει ΌΛΟΥΣ τους διοικητές!

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ στα νοσοκομεία- Τροπολογία Κουρουμπλή παύει ΌΛΟΥΣ τους διοικητές!

Ξηλώνει όλους τους διοικητές και τους αναπληρωτές διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουπλής με τροπολογία που κατέθεσε, την Τετάρτη, στη Βουλή.

Σύμφωνα με την τροπολογία παύεται η θητεία όλων των νυν διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των δημοσίων νοσοκομείων της χώρας χωρίς την καταβολή αποζημίωσης.

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας προχωρά άμεσα στον διορισμό νέων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών, διετούς θητείας σύμφωνα με τα αξιολογικά κριτήρια της παρ.2 του άρθρου 2 του Ν.4052/2012.

Όπως αναφέρεται στην σχετική τροπολογία, η προηγούμενη αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων διοικητών δεν έγινε με βάση τα προσόντα τους, αλλά η σχετική Επιτροπή επιλογής περιορίστηκε απλώς στη σύνταξη προσχηματικού - αλφαβητικού και όχι αξιολογικού καταλόγου με αποτελέσματα ο διορισμός τους να μην χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και αξιοκρατία.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus