Διυλιστήριο: Γραφείο ευρέσεων εργασίας για αποτυχημένους βουλευτές ....τα συστημικά ΜΜΕ. Μετά τον Παναγιωτόπουλο, τον Ντινόπουλο τώρα και τον Μαρκόπουλο !!!

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Γραφείο ευρέσεων εργασίας για αποτυχημένους βουλευτές ....τα συστημικά ΜΜΕ. Μετά τον Παναγιωτόπουλο, τον Ντινόπουλο τώρα και τον Μαρκόπουλο !!!



Αφού αποδεχτήκαμε τον άνεργο υπουργό Παναγιωτόπουλο στο kontra channel, πριν λίγες μέρες είδαμε το συστημικό ραδιόφωνο Real του Νίκου Χατζηνικολάου να προσλαμβάνει τον Αργύρη Ντινόπουλο, παρόλο που ο Ελληνικός λαός τον έστειλε σπίτι του. Σήμερα διαβάζουμε ότι φωλιά στις ιδέες των μνημονιακών πολιτικών, δίνει και το Extra Channel στον πρώην αντιμνημονιακό, αργότερα μνημονιακό και τώρα εθνοσωτήρα Κώστα Μαρκόπουλο.

Νέοι δεν υπάρχουν ; 

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα παλιά ληγμένα αποτυχημένα υλικά, που ο Ελληνικός λαός τα έστειλα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας; 

 Και άντε να δεχτούμε δημοκρατικά τον Παναγιωτόπουλο και τον Ντινόπουλο, μιας και ήταν η εργασία τους πριν γίνουν βουλευτές και υπουργοί. Αλλά ο Μαρκόπουλος ; Πότε ήταν η τελευταία φορά που υπηρέτησε το λειτούργημα του γιατρού που τώρα είναι ικανός να δίνει και ιατρικές συμβουλές ως ειδήμων ; 

Ευτυχώς στην Ελλάδα έχουμε πληθώρα επιστημόνων, και δη στον Ιατρικό τομέα που μπορούν να δώσουν οποιεσδήποτε συμβουλές. 

Γιατί τον αποτυχημένο Μαρκόπουλο ; Μήπως εξυπηρετούμε κάποια ληγμένα γραμμάτια, και από την άλλη κρατάμε άκρη σε περίπτωση αποτυχίας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητων Ελλήνων ....'''

http://diulistirio.blogspot.gr/



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus