Διυλιστήριο: Bloomberg: Η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ, ακόμα και αν επικρατήσει το «όχι» λέει ο Σόιμπλε

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Bloomberg: Η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ, ακόμα και αν επικρατήσει το «όχι» λέει ο Σόιμπλε

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σε βουλευτές ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, προς το παρόν, Αν οι Έλληνες ψηφοφόροι ψηφίσουν «όχι» στο δημοψήφισμα που έχει προγραμματιστεί, επισημαίνει το Bloomberg επικαλούμενο τρία άτομα που παρευρέθηκαν στη συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών στο Βερολίνο την Τρίτη. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σόιμπλε είπε επίσης ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να προστατεύσει το ευρώ αν οι Έλληνες καταψηφίσουν τους όρους του πακέτου. 

Οι πηγές του πρακτορείου ζήτησαν να μην κατονομαστούν, επικαλούμενες τον ιδιωτικό χαρακτήρα της συζήτησης, ενώ το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών αρνήθηκε να κάνει σχόλιο, τονίζει το Bloomberg. 


http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus