Διυλιστήριο: Ο ''Game over'' Τουσκ ΜΑΛΑΚωσε : Η Ελλάδα είναι και πρέπει να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Ο ''Game over'' Τουσκ ΜΑΛΑΚωσε : Η Ελλάδα είναι και πρέπει να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο εγγονός των ΝΑΖΙ , ο πριν από λίγο καιρό game over, αυτός που είχε δηλώσει : '' «Οι Έλληνες να πάρουν τον ήλιο τους και να τον βάλουν εκεί που ξέρουν» (εδώ),  τώρα κρίνει ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης και πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε επαφή με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων προκειμένου να αποτρέψει το ενδεχόμενο η Αθήνα να εγκαταλείψει τη νομισματική ένωση.




"Η Ελλάδα είναι και πρέπει να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης", έγραψε ο Τουσκ στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, μετά την άρνηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης χθες να παρατείνουν τη δανειακή σύμβαση ενόψει της ενδεχόμενης αθέτησης ή καθυστέρησης πληρωμών της Ελλάδας την Τρίτη.

"Βρίσκομαι σε επαφή με ηγέτες για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα της ευρωζώνης των 19 χωρών" μελών, πρόσθεσε ο Τουσκ μετά τη συνάντηση των 18 υπουργών Οικονομικών.

Πηγή ΑΜΕ-ΜΠΕ

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus