Διυλιστήριο: Paul Craig Roberts: "Έλληνες αντιδράστε στο "endgame" της παγκόσμιας ελίτ - Η Ανθρωπότητα εξαρτάται από εσάς"

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Paul Craig Roberts: "Έλληνες αντιδράστε στο "endgame" της παγκόσμιας ελίτ - Η Ανθρωπότητα εξαρτάται από εσάς"

"Η τύχη της Ανθρωπότητας κρέμεται από την αντίδραση των Ελλήνων στο endgame της μαύρης παγκόσμιας ελίτ" αναφέρει ο πασίγνωστος Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας και πρώην υφυπουργός οικονομικών επί κυβερνήσεως Ρ.Ρήγκαν Paul Craig Roberts.

Με "μελανά" χρώματα περιγράφει το τι περιμένει τους Έλληνες από την υλοποίηση αυτής της επαίσχυντης συμφωνίας η οποία θα τους αναγκάσει να "εκδιωχτούν από την πατρίδα τους, από μια οικονομία που θα έχει κατέρρευσει"

O Αμερικανός αναλυτής και πρώην εκδότης της Wall Street Journal, αναφέρεται με άρθρο-κεραυνό στην προδοσία του ελληνικού πολιτικού συστήματος το οποίο παρέδωσε στην σκλαβιά ολόκληρο τον ελληνικό λαό και την χώρα του.

"Δεν γνωρίζω αν οι Έλληνες", τονίζει στο άρθρο του ο Δρ Paul Craig Roberts, "κατανόησαν τι σημαίνει αυτή η συμφωνία με τη οποία ο πρωθυπουργός τους παρέδωσε την χώρα στην ληστρική Ευρώπη. Πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι πλέον δεν θα τους επιτρέπεται να ζουν σε μια ανεξάρτητη χώρα, ότι πλέον τους έχουν κάνει την μαύρη αποικία των ξένων τραπεζιτικών ομίλων, ότι η χώρα τους είναι μια υποθήκη σε ένα χρέος που πότε δεν θα μπορεί να εξοφληθεί. Ο Έλληνας πρωθυπουργός μέσα σε μια εβδομάδα ανέτρεψε την ελληνική ψήφο και παρέδωσε την χώρα στους ξένους λεηλατητές της με αρχή τον κ Σόιμπλε, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βάλει χέρι στον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδας.

Αλλά η Ελλάδα είναι μόνο η αρχή. Οι Έλληνες θα εκδιωχτούν από την πατρίδα τους, από μια οικονομία που θα έχει κατέρρευσει, θα κατάρρευσει το συστήμα κοινωνικής πρόνοιας, η ανεργία θα εκτιναχτεί σε δυσθεώρητα ύψη καθώς οι επιβαλλόμενες ιδιωτικοποιήσεις θα προσφέρουν σε ξένα χέρια τις μεγάλες οικονομικές μονάδες της χώρας. Αυτό το ελληνικό παράδειγμα θα ακολουθήσει μια σειρά άλλων χωρών στην Ευρώπη που περιμένουν υπονομευτικά την δική τους καταστροφή.

Το ολοκαύτωμα του 21ου αιώνα έχει αρχίσει με εναρκτήριο λάκτισμα την Ελλάδα και την ελληνική προδοσία από το ελληνικό πολιτικό σύστημα που πρόδωσε με τον πιο αναίσχυντο τρόπο την χώρα και τον ίδιο τον λαό της.

Το παιχνίδι όμως δεν έχει τελειώσει, μόλις τώρα αρχίζει. Η θανατηφόρα συμφωνία σε βάρος της Ελλάδας είναι αδύνατο να γίνει αποδεκτή από τους Έλληνες", όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Roberts "και το πιο εντυπωσιακό είναι πως ολόκληρη η ανθρωπότητα κρέμεται από την αντίδραση τους στο endgame της μαύρης παγκόσμιας ελίτ.

Από τους Έλληνες έλαχε σήμερα να κρίνεται το μέλλον όλης της ανθρωπότητας!"


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus