Διυλιστήριο: VIDEO - To ΔΡΑΜΑ του Μίλτου: ΔΕΝ μπορεί να κατεβάσει apps στην κινητάρα του!

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

VIDEO - To ΔΡΑΜΑ του Μίλτου: ΔΕΝ μπορεί να κατεβάσει apps στην κινητάρα του!

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εξηγεί σε τηλεοπτική εκπομπή τι σημαίνει χρεοκοπία – Δείτε το επίπεδο αλλά και τα προβλήματα των ανθρώπων που υποστηρίζουν το ΝΑΙ

Αφού πρώτα μας... κατέβασαν το επίπεδο ζωής και κόντεψαν να μας κατεβάσουν και τα παντελόνια, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τρολάρει τον ελληνικό λαό που βρίσκεται κάτω από τα όρια της απόλυτης φτώχειας.

Την ώρα που χιλιάδες ελληνικές οικογένειες δεν έχουν να φάνε ο Μιλτιάδης μας εξηγεί ότι χρεοκοπία είναι να μην μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές στο κινητό σου.

Δείτε το βίντεο για να φρίξετε με το επίπεδο αυτών των ανθρώπων που έφεραν τη χώρα στο βούρκο και συνεχίζουν να ζουν στον μικρόκοσμό τους.

Είναι λοιπόν απολύτως βέβαιον ότι οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν καμία σχέση με όλους αυτούς τους μνημονιακούς χαρτογιακάδες. Είναι προφανές ότι ο Μιλτιάδης και η παρέα του δεν έχουν κοινά προβλήματα και αγωνίες με τον ελληνικό λαό.


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus