Διυλιστήριο: VIDEO - Ακούστε τις νέες θέσεις της χρυσής αυγής - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

VIDEO - Ακούστε τις νέες θέσεις της χρυσής αυγής - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

Σας παρουσιάζουμε την πλήρη ''μεταμόρφωση'' του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην συνέντευξή του ''επί του πιεστηρίου'' με τον Μάκη Κουρή στο Kontra channel  στις 25/8/2015.

Η προσπάθεια μας είναι να αναδείξουμε στον κόσμο όπου ψήφισε την χρυσή αυγή το πραγματικό πρόσωπό της, όπως ήταν άλλωστε πάντα φανερό όταν συνομιλούσε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Αφού υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών που είχαν αγανακτήσει από την λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα, αφού εκμεταλλεύτηκε την ανασφάλεια του μέσου Έλληνα από την παράνομη δραστηριότητα των λαθρομεταναστών και αφού χρησιμοποιήθηκε ως το κατάλληλο μαξιλαράκι του συστήματος ώστε οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας να μην οδηγηθούν σε άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις,όπως έγινε με το ΠΑΣΟΚ, έρχεται τώρα ο γραμματέας μας, να μας παρουσιάσει μια νέα χρυσή αυγή, όπου λέει :
1. Ναι στην Ευρώπη γιατί δεν γίνεται διαφορετικά
2. Ναι στο Ευρώ
3. Για να πάμε στην δραχμή πρέπει πρώτα η Ελληνική οικονομία να είναι ανθηρή
4. Για τις γερμανικές αποζημιώσεις λέει τα επιχειρήματα των Γερμανών
5. Μαλακώνει τις θέσεις του για το μεταναστευτικό



Επειδή κάποιοι είπαν δεν εννοούσε αυτά ο Μιχαλολιάκος και επειδή κάποιοι δεν μπορούν να φιμώσουν την αλήθεια επειδή δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν, σαν παρουσιάζουμε όλη την συνέντευξη να βγάλε τε τα συμπεράσματά σας. Εμείς δεν θα λυγίσουμε, στις απειλές που μας εκτοξεύουν κατακάθια τους συστήματος, όπως δεν το κάναμε σε όλη την περίοδο της επιβολής των μνημονίων από την Γερμανική Ευρώπη, και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε και να ξεσκεπάζουμε στους πολίτες για τις θέσεις των πολιτικών κομμάτων  


http://www.diulistirio.blogspot.gr/  
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 9Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

9 Comments

  1. Ρε γελοία υποκείμενα του Καρατζαφέρη.. Έχει δηλώσει ότι θέλει δραχμή αλλά να μην βγούμε αμέσως γιατί δεν το αντέχει η χώρα.. Ξεφτίλες.. 3η Δύναμη για άλλη μια φορά και ξύδι.. Παλιορουφιάνοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε γελοία υποκοίμενα του διεφθαρμένου συστήματος... κάνετε μοντάζ στην εκπομπή για να τα παρουσιάσετε όπως σας βολεύει? λες και τρώμε κουτόχορτο και δεν ξέρουμε ότι με το μοντάζ μπορείς να προβάλεις ότι σε βολεύει? όπως έκεινο το βίντεο με το Μηχαλολιάκο που μιλάει για τάγματα εφόδου (ότι δεν υπάρχουν και ότι "εσείς ο λάος είστε τα τάγματα εφόδου") το έκαναν να φαίνεται ανάποδα. και θα κάνω αντιγραφή το παραπάνω σχόλιο του φίλου "Ρε γελοία υποκείμενα του Καρατζαφέρη.. Έχει δηλώσει ότι θέλει δραχμή αλλά να μην βγούμε αμέσως γιατί δεν το αντέχει η χώρα.. Ξεφτίλες.. 3η Δύναμη για άλλη μια φορά και ξύδι.. Παλιορουφιάνοι.." όχι τρίτη δύναμη δεύτερη και σύντομα όταν ξυπνήοουν οι κοιμισμένοι έλληνες... και πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο μονταζ πεθαινεις.. Ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζωα βολεμενα αρχισατε την λασπη?????............τετοιο μονταζ και τα πσιδια το καταλαβαίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το άτομο που ανέβασε το βίντεο για να κραξει.. Ή είναι αλλοδαπός και δεν κατάλαβε τι λέει ο Μιχαλολιάκος, ή είναι αμόρφωτος άρα πάλι δεν κατάλαβε τι λέει ο Μιχαλολιάκος, ή είναι ραγιάς του συστήματος.. Αιντε μάθετε επιτέλους ελληνικά για να κατάλαβε έτσι τι ακούνε τα αφτιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διόρθωση της τελευταίας φράσης.. Αιντε να μάθετε επιτέλους ελληνικά για να καταλαβαίνετε τι ακούνε τα αφτιά σας.. ( χαζό Τ9 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκατα στους φασίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus