Διυλιστήριο: “Έσκασε” ο γερμαναράς Σουλτς γιατί ο Α.Τσίπρας θα συνεργαστεί με τον Π.Καμμένο και πάλι: “Δεν μπορώ να το καταλάβω”

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

“Έσκασε” ο γερμαναράς Σουλτς γιατί ο Α.Τσίπρας θα συνεργαστεί με τον Π.Καμμένο και πάλι: “Δεν μπορώ να το καταλάβω”



Μιλώντας στον γαλλικό ραδιοσταθμό Inter, ο κ. Σουλτς επεσήμανε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την απόφαση του Τσίπρα να φέρει τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που έλαβαν ποσοστό κατώτερο του 4%, εκ νέου στην κυβέρνηση. «Του τηλεφώνησα δεύτερη φορά και τον ρώτησα γιατί συνεχίζει τη συνεργασία με αυτό το παράξενο, ακροδεξιό κόμμα», σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «ο Τσίπρας ουσιαστικά δεν απάντησε».

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας «είναι πολύ έξυπνος, ειδικότερα όταν μιλά από το τηλέφωνο», ενώ συμπλήρωσε ότι «μου είπε κάποια πράγματα πειστικά για την επιλογή του, η οποία παραμένει παράδοξη στα μάτια μου». Επιπλέον, ο Μάρτιν Σουλτς υπογράμμισε ότι θαυμάζει τον Τσίπρα για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε πολιτικά και κατάφερε να επανεκλεγεί, ωστόσο σχολίασε πως ο Π. Καμμένος δρα «απροσδόκητα και απρόβλεπτα και πρέπει κάποιος πάντα να τον ελέγχει».

Η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ «είναι πολιτικά και στρατηγικά άξια θαυμασμού», ανέφερε συγκεκριμένα, «όμως μετά… η ανανέωση της συνεργασίας με το ακροδεξιό, λαϊκίστικο κόμμα, είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω».


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus