Διυλιστήριο: VIDEO - Η Κωνσταντοπούλου προτρέπει τους ''gay'' ...να περάσουν μέσα από την Βουλή

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

VIDEO - Η Κωνσταντοπούλου προτρέπει τους ''gay'' ...να περάσουν μέσα από την Βουλή

Να θυμηθούμε την πρώην Πρόεδρο της Βουλής κυρία Κωνσταντοπούλου όταν συμμετείχε σε εκδηλώσεις των gay pride.

Οι θέσεις της είναι ότι πρέπει να ''συζητηθεί΄΄ το σύμφωνο συμβίωσης και ο πολιτικός γάμος και προτρέπει, προς έκπληξή μας η πορεία των gay pride να περάσει και μέσα από την Βουλή.

Λυπούμαστε που η Πρόεδρος της Βουλής γκρεμίζει με τις θέσεις, το κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας που είναι η οικογένεια, το οποίο χάρις σε αυτό το κύτταρο καταφέραμε να έχουμε επιζήσει τόσο καιρό από την λαίλαπα των μνημονίων. Ελπίζουμε να μην ενστερνίζεται και τις θέσεις του Κίσσινγκερ ότι για να κτυπήσεις τον Ελληνικό λαό πρέπει να σπάσεις την την ελληνική οικογένεια την σύνδεσή του με την Πατρίδα και την Θρησκεία. Λυπούμαστε που η κύρια με τις θέσεις βασικά υποστηρίζει έμπρακτα τις θέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων  




http://diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus