Διυλιστήριο: Η Κωνσταντοπούλου πήρε στο σπίτι της το… φάκελο της Siemens

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Η Κωνσταντοπούλου πήρε στο σπίτι της το… φάκελο της Siemens


Όποιος νόμιζει ότι ξεμπέρδεψε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έτσι εύκολα είναι πολύ γελασμένος…

Μπορεί η κ. Κωνσταντοπούλου να μην είνια πια πρόεδρος της Βουλής, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν είναι διαθετειμένη να αποσυρθεί τόσο εύκολα… Είναι χαρακτηριστικο -όπως αποκαλύπτει και ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα Νέα- ότι την τελευταία εβδομάδα η κ. Κωνσταντοπούλου απαίτησε από την αρμόδια υπηρεσία της Βουλής να της φωτοτυπήσει το σύνολο των εγγράφων για την υπόθεση Siemens. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κ. Κωνσταντοπούλου έχει σκοπό να περάσει από κόσκινο το φάκελο να βγάλει στο φως όλα τα ανεξερεύνητα σημεία, όπως οι offshore εταιρείες, προς τις οποίες έχει οδεύσει «μαύρο και αδήλωτο» χρήμα από τις ελβετικές τράπεζες.

Επισημαίνεται ότι από τις ελβετικές αρχές είχε ζητηθεί να παράσχουν στοιχεία σχετικά με τις κινήσεις ποσών προς τους λογαριασμούς των συγκεκριμένων offshore, αλλά εκείνες προέβαλαν διάφορα προσκόμματα και τελικά δεν παρείχαν στοιχεία στην ελληνική βουλή, προφανώς διότι το «μαύρο και αδήλωτο» χρήμα προερχόταν από τη Siemens, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα.


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus