Διυλιστήριο: VIDEO - Εταιρία στη Σουηδία εμφύτευσε μικροτσίπ στους υπαλλήλους της!

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

VIDEO - Εταιρία στη Σουηδία εμφύτευσε μικροτσίπ στους υπαλλήλους της!



Ακούγεται πολλά χρόνια πως το επόμενο βήμα του ανθρώπου, στο παιχνίδι του ελέγχου του πληθυσμού, θα είναι η εμφύτευση μικροτσίπ σε κάποιο σημείο του σώματός του. Όσοι ισχυρίζονταν κάτι τέτοιο, φάνταζαν αστείοι ενώ η ιδέα αυτή ηχούσε στα αυτιά μας ως ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή ως μια ακόμη αβάσιμη θεωρία συνωμοσίας.

Δυστυχώς, έφτασε η ώρα που η «τρελή» αυτή ιδέα αποτελεί είδηση. Ο λόγος για μια εταιρία στη Σουηδία, η οποία προχώρησε στην εμφύτευση μικροτσίπ σε 400 εργαζομένους της. Τη δικαιολογία για αυτήν την κίνηση δεν την έχουμε καταλάβει ακριβώς, αλλά ανάμεσα στα πράγματα που μπορούν οι υπάλληλοι να κάνουν με ευκολία πλέον είναι να ανοίγουν τις πόρτες, να χρησιμοποιούν το φωτοτυπικό μηχάνημα και να… πληρώνουν τον καφέ τους!


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus