Διυλιστήριο: VIDEO - H Bόρεια Κορέα απειλεί με πυρηνικό κτύπημα την Τουρκία!

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

VIDEO - H Bόρεια Κορέα απειλεί με πυρηνικό κτύπημα την Τουρκία!

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ειδήσεων Mizan ,η Βόρεια Κορέα απείλησε να ρίξει πυρηνικά στην Τουρκία .Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει απειλήσει ότι η Τουρκία θα δεχτεί πυρηνικό κτύπημα από την Πιονγιάνγκ εάν η Αγκυρα πάρει μέτρα κατά της Ρωσίας .

Η λιβανική Daily News προσέθεσε ότι ,ο Κιμ Γιονγκ- un έχει προειδοποιήσει ότι αν η Τουρκία αντιμετωπίσει τη Ρωσία ή ενισχύει το ISIS στη Συρία και το Ιράκ , θα δεχτεί πυρηνικές επιθέσεις από τη Βόρεια Κορέα .

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει επίσης υποσχεθεί να εξαλείψει την Τουρκία από τον χάρτη εάν η Άγκυρα πάρει μέρος στο πόλεμο της Συρίας και συνεργαστεί με τις ΗΠΑ και βοηθήσει το ISIS

Οι απειλές αυτές δείχνουν σαφώς ότι η Βόρεια Κορέα βρίσκεται σταθερά πίσω από τη Ρωσία στον πόλεμο εναντίον του ISIS .



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus