Διυλιστήριο: VIDEO - Παραιτήθηκε ο Μεϊμαράκης από πρόεδρος της ΝΔ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

VIDEO - Παραιτήθηκε ο Μεϊμαράκης από πρόεδρος της ΝΔ

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έκανε πράξη την απόφαση που είχε πάρει πρωί της Δευτέρας και ανακοίνωσε την παραίτηση του από την προεδρία του κόμματος. «Επειδή έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση και οι νεοδημοκράτες είναι ενωμένοι και για να εκτονώσω αυτή την ένταση, όρισα τον Ι. Πλακιωτάκη αντιπρόεδρο του κόμματος και του παραδίδω την έδρα του προσωρινού προέδρου».

Ο κ. Μεϊμαράκης πρόσθεσε ότι «υπηρετεί την ενότητα του κόμματος και πάντα ήμουν στρατιώτης σε αυτή την πορεία». Παράλληλα επεσήμανε πως δέχθηκε όλο αυτό το διάστημα επιθέσεις χωρίς να ονομάσει από ποιους, ωστόσο άφησε το ενδεχόμενο να μην παραστεί στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ «Θα το εκτιμήσω αναλογά με το τι υπηρετεί την ενότητα του κόμματος».




Η δήλωση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη

«Σε όλη μου τη ζωή υπηρέτησα τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας και την ενότητα του κόμματος. Και πάντα ήμουνα στρατιώτης σε αυτή την πορεία.
Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι σχηματοποιείται μια επίθεση στο πρόσωπό μου, πολλές φορές χυδαία, ανήθικη, πάντως δε συνάδει με το Νεοδημοκρατικό ήθος και ύφος, κι επειδή έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη ένταση και οι Νεοδημοκράτες είναι πάρα πολύ στενοχωρημένοι και πληγωμένοι και μόνο αυτούς σκέφτομαι, για να εκτονώσω αυτή την ένταση, να αποκλιμακώσω αυτή την ένταση, όπως γνωρίζετε όρισα το πρωί Αντιπρόεδρο τον κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος είναι ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που είχε προταθεί από τον κ. Σαμαρά και ομοφώνως είχε εκλεγεί. Και παραδίδω την έδρα μου, τη μεταβατική Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, στον κ. Πλακιωτάκη, συνεχίζοντας την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος του κόμματος.»


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus