Διυλιστήριο: VIDEO - Συγκρότηση Επιτροπής λογιστικού ελέγχου

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

VIDEO - Συγκρότηση Επιτροπής λογιστικού ελέγχου


Τη συγκρότηση επιτροπής για το λογιστικό έλεγχο του χρέους ανακοίνωσε, σήμερα, η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το αίτημα για το χρέος πηγάζει από την κοινωνία, και το κοινοβούλιο θα ζητήσει στηρίγματα από την κοινωνία είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ενώ συμπλήρωσε πως ο λογιστικός έλεγχος είναι υποχρέωση της Βουλής προς τις επόμενες γενιές.

Η πρώτη συνάντηση της επιτροπής θα γίνει στις αρχές Απριλίου στην Αθήνα, σημείωσε η Πρόεδρος της Βουλής, και τα πρώτα συμπεράσματα θα παρουσιαστούν τον Ιούνιο, σε διεθνές συνέδριο.

Η κ. Κωνσταντοπούλου απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε πως δεν διανοείται ότι θα υπάρξει κάποιος, κρατικός ή παράγον άλλος της δημόσιας ζωής που θα αρνηθεί να συνεργαστεί και να δώσει στοιχεία στην επιτροπή. Ενώ ξεκαθάρισε πως αυτή η επιτροπή είναι με δική της προσωπική απόφαση, δεν είναι διακομματική και άρα δεν χρειάζεται ψηφοφορία και έγκριση από τη Βουλή.

Τέλος δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία σύγκρουση μεταξύ Βουλής και κυβέρνησης.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus