Διυλιστήριο: Κατέθεσε ο Στ. Ψυχάρης για τα δάνεια του ΔΟΛ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Κατέθεσε ο Στ. Ψυχάρης για τα δάνεια του ΔΟΛ



Ως ύποπτος για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία για τα δάνεια που φέρεται να έλαβε ο ΔΟΛ από πιστωτικά ιδρύματα κατέθεσε ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων ο επικεφαλής του Δημοσιογραφικού Ομίλου Λαμπράκη (ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης.

Μετά από τρεις προθεσμίες, ο κ. Ψυχάρης κατέθεσε υπόμνημα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται για δανειοδοτήσεις που φέρεται να έλαβε ο ΔΟΛ από τράπεζες ύψους περίπου 200.000.000 ευρώ.

Ως φυσικοί αυτουργοί του αδικήματος της απιστίας ελέγχονται τα στελέχη των τραπεζών που ως μέλη επιτροπών ενέκριναν τη χορήγηση των δανείων.

Οι οικονομικοί Εισαγγελείς ερευνούν αν οι συγκεκριμένες χορηγήσεις είχαν τις απαραίτητες εγγυήσεις, εάν εξυπηρετούνταν κανονικά και εάν προκάλεσαν ζημιά στα πιστωτικά ιδρύματα.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για τον ΔΟΛ, οι οικονομικοί εισαγγελείς θα ασχοληθούν και με άλλες περιπτώσεις δανειοδοτήσεων σε μιντιακούς ομίλους.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus