Διυλιστήριο: «Βόμβα» μεγατόνων: «Κάποιοι που εμπλέκονται στην υπόθεση της Αχαϊκής τράπεζας έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό»

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

«Βόμβα» μεγατόνων: «Κάποιοι που εμπλέκονται στην υπόθεση της Αχαϊκής τράπεζας έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό»


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ

Πιθανή ένταξη τους στη λίστα Μπόργιανς - Σφίγγει ο κλοιός


«Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν Αχαιοί που εμπλέκονται στα τεκταινόμενα της Αχαϊκής Τράπεζας, οι οποίοι έχουν βγάλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό», δήλωσε στο PatrasTimes.gr o Πρόεδρος του Συλλόγου Μεριδιούχων της Τράπεζας, Αθανάσιος Μπέλλας.

Παράλληλα, όπως είπε ο κ. Μπέλλας σφίγγει ο κλοιός, σε όλη τη χώρα, αλλά και στη Δυτική Ελλάδα, σχετικά με αυτούς που έβγαλαν τα χρήματά τους από τη χώρα, χωρίς να φορολογούνται, μέσω της λίστας Μπόργιανς.

Αξίζει να σημειωθεί το ότι, σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Μεριδιούχων της Αχαϊκής τράπεζας, στις λίστες «ξεσκονίσματος» θα βρεθούν και άλλοι Αχαιοί, οι οποίοι ως τώρα δεν είχαν ενταχθεί, αφού πλέον οι διαδικασίες και οι έλεγχοι είναι πιο ξεκάθαροι.

«Είναι εύκολο να ελεγχθούν όλοι όσοι έβγαλαν χρήματα. Η Τράπεζα της Ελλάδος αρνούταν να δώσει τα στοιχεία το προηγούμενο διάστημα», υποστήριξε ο κ. Μπέλλας.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus