Διυλιστήριο: Ντροπή προκαλούν οι αποκριάτικες στολές «προσφυγόπουλο»!

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ντροπή προκαλούν οι αποκριάτικες στολές «προσφυγόπουλο»!



Την ίδια στιγμή που δεκάδες παιδιά χάνουν τη ζωή τους στο Αιγαίο, κάποιοι «έμποροι» αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον πόνο τους δημιουργώντας αποκριάτικες στολές «προσφυγόπουλου»!

Οι αναίσθητοι έμποροι πλασάρουν στην αγορά τις στολές «προσφυγόπουλο» με 24-27 ευρώ για να ντύσει κάποιος το παιδί του! Η χριστιανική φιλανθρωπική οργάνωση Famiglia Cristiana κατήγγειλε το περιστατικό σημειώνοντας «οι γονείς θα μπορούσαν να ξοδέψουν τα ίδια λεφτά για να αγοράσουν σε κάποιοι αληθινό προσφυγόπουλο κάτι να φορέσει ή/και να φάει».

Από την πλευρά της η Ιταλική Amazon, που φιλοξενεί στις σελίδες της τις συγκεκριμένες στολές, σημείωσε ότι δεν είναι σε θέση να ελέγχει όλα όσα ανεβάζουν οι χρήστες στην πλατφόρμα τους. Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να έχει έναν ελάχιστο έλεγχο, ειδικά σε ό,τι σχετίζεται με τόσο ευαίσθητα θέματα. Όσον αφορά τον εμπνευτή και έμπορο των στολών αυτών, είναι πραγματικά συγκλονιστικό το πόση απανθρωπιά επιδεικνύει.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus