Διυλιστήριο: HOT DOC : Σύλληψη για παιδεραστία του Νίκου Γεωργιάδη, νέου υπεύθυνου του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

HOT DOC : Σύλληψη για παιδεραστία του Νίκου Γεωργιάδη, νέου υπεύθυνου του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί
σοκ σε όλο το πανελλήνιο. Σας την μεταφέρουμε αυτούσια με κάθε επιφύλαξη:

Αμηχανία έχει προκαλέσει το δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού που αναφέρει ότι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης, συνελήφθη για παιδεραστία.

Το θέμα σύμφωνα με το usay.gr, συζητείται ήδη στους κόλπους της ΝΔ με ιδιαίτερο προβληματισμό για την επικοινωνιακή διαχείρισή του, καθώς σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρώην βουλευτής παραμένει ως στέλεχος στο κόμμα.

Η σύλληψη, σύμφωνα με το "HOT DOC" έγινε όταν ο Νίκος Γεωργιάδης υπηρετούσε ως σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας αλλά δεν κινήθηκε καμία νομική διαδικασία από τις αρχές της χώρας καθώς ο κ.Γεωργιάδης είχε κάνει χρήση του διπλωματικού του διαβατηρίου.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus