Διυλιστήριο: Προκαλεί η Τουρκία την ώρα της τραγωδίας!

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Προκαλεί η Τουρκία την ώρα της τραγωδίας!

Εβγαλαν ΝΟΤΑΜ που αμφισβητεί την έρευνα για τον εντοπισμό των 3 αξιωματικών!

Οι Τούρκοι με NOTAM αμφισβητούν την επιχείρηση του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου Augusta Bell - Επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο Άμυνας σε λίγη ώρα

Δραματική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στο Αιγαίο για τον εντοπισμό των τριών αξιωματικών που επέβαιναν στο Agusta Bell 212 του Πολεμικού Ναυτικού το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ στις 2:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ελικόπτερο που συμμετείχε στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης εντόπισε από αέρος τα συντρίμμια του μοιραίου Agusta Bell επάνω στη νησίδα Κίναρο.

Ωστόσο την ώρα αυτής της τραγωδίας, η Τουρκία προκαλεί: Με NOTAM αμφισβητούν την επιχείρηση-έρευνα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου Augusta Bell!


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus