Διυλιστήριο: Δήλωναν κατηγορηματικά ότι θα απαγορεύεται η υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια ...όμως τρεις μήνες μετά το "εξετάζουν".

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Δήλωναν κατηγορηματικά ότι θα απαγορεύεται η υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια ...όμως τρεις μήνες μετά το "εξετάζουν".

Στην Ελλάδα που κατάφεραν να ωθούν στην αυτοκτονία ακόμα και τα μικρά παιδιά... η κυβέρνηση αδιαφορεί για τα προβλήματα των πολιτών και εκτελεί εντολές έξωθεν σε έναν παράλληλο κόσμο εκτός πραγματικότητας.

Σκίζεται ξαφνικά να προωθήσει την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και να ολοκληρώσει το έγκλημα ! Το Σύμφωνο Συμβίωσης που συνεχίζουν να ΜΗΝ το επιλέγουν τα ομόφυλα ζευγάρια ...θα ακολουθήσει η δυνατότητα υιοθεσίας. Τόσο γελοίοι είναι στην κυβέρνηση, τόσο προσκυνημένοι, τόσο ανώμαλοι και τόσο ψεύτες.
Μέχρι να περάσει το Σύμφωνο Συμβίωσης ... δήλωναν κατηγορηματικά ότι θα απαγορεύεται η υιοθεσία. Και δεν πέρασαν ούτε τρεις μήνες ...για να ξαναφέρουν στο τραπέζι την ανωμαλία που επιβάλλουν οι σιωνιστές. 


Στο Ισραήλ ...όχι μόνο δεν επιτρέπεται σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφύλων ... αλλά δεν προβλέπεται ούτε καν Πολιτικός Γάμος . 


Τα ζευγάρια αλλοθρήσκων ...παντρεύονται στην Κύπρο αναγκαστικά.
Όμως οι πράκτορες του Ισραήλ φροντίζουν να νομοθετηθεί ακόμα και η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια σε όλες τις χώρες πλην του Ισραήλ όπου προχθές καταψηφίστηκαν πανηγυρικά προτάσεις που αφορούσαν τα δικαιώματα των gay στο Ισραήλ.


Αργά ή γρήγορα θα έρθει και η σειρά τους γιατί στο στόχαστρο των Rothschild είναι και οι εβραϊκές παραδόσεις. Οι πρώτοι που αντιστάθηκαν στη δημιουργία του Ισραήλ ήταν οι Ορθόδοξοι Εβραίοι.

Οι Rothschild χρησιμοποίησαν τη δημιουργία του Ισραήλ για να παραστήσουν τους Μεσσίες και τους Εθνάρχες των Εβραίων ώστε να τους χρησιμοποιήσουν στα δικτατορικά τους σχέδια.

Σίμος

www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus