Διυλιστήριο: Επίθεση στις Βρυξέλλες: Μέτρα αστυνόμευσης σε όλη την Ευρώπη – Η Νέα Τάξη είναι εδώ!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Επίθεση στις Βρυξέλλες: Μέτρα αστυνόμευσης σε όλη την Ευρώπη – Η Νέα Τάξη είναι εδώ!

Μετά την επίθεση ισλαμιστών στο αεροδρόμιο και την πόλη των Βρυξελλών, τίποτα δεν κουνιέται στο Βέλγιο...

Επικρατεί απόλυτη αστυνόμευση, απαγορεύεται η κυκλοφορία, δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων, έχουν κλείσει τα πάντα μέχρι και τα Μουσεία, ενώ έχει αναλάβει ο στρατός.

Στο ανώτατο επίπεδο «πορτοκαλί» ανεβαίνει το επίπεδο απειλής στα ευρωπαϊκά όργανα, σύμφωνα με ανάρτηση της Επιτρόπου Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα. Όλες οι συναντήσεις εντός των κτιρίων αναβάλλονται και επιτρέπεται η είσοδος μόνο στο προσωπικό με κάρτα εισόδου.

Η Νέα Τάξη με αφορμή τις επιθέσεις των ισλαμιστών που εξέθρεψε και καθοδηγεί επιβάλλει σταδιακά μέτρα αστυνόμευσης στους τρομοκρατημένους πολίτες, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν μπορούσαν να επιβληθούν.

Φυσικά αμέσως μετά ακολούθησε κινητοποίηση και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Άμεσα ενισχύθηκαν τα μέτρα αστυνόμευσης στα διεθνή αεροδρόμια.

Αστυνόμοι παντού στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Ανακοινώθηκε η ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας και στο αεροδρόμιο Ρουασί του Παρισιού καθώς και στο μετρό της πόλης.

Ο ολλανδικός στρατός ενίσχυσε την ασφάλεια στα αεροδρόμια και τα σύνορά του, σύμφωνα με μήνυμά του στο Twitter.

Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι θα προεδρεύσει μιας συνεδρίας της ομάδας αντιμετώπισης κρίσεων COBRA, ενώ ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου.

Η Αθήνα ζητά την δέσμευση της ΕΕ να υποτάξει τον τρόμο μέσω της Δημοκρατίας αναφέρεται με ανάρτησή του στο τουίτερ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Τονίζει μάλιστα (στα γαλλικά) ότι «Είμαστε όλοι Βρυξελλιώτες».

Δυστυχώς οι περισσότεροι, πολίτες και πολιτικοί, κοιμούνται τον ύπνο του Δικαίου, αγνοώντας την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων. Την λύση θα μα την προσφέρουν και πάλι οι παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι χάριν της «ειρήνης», θα μας προτείνουν ασφάλεια, δική τους αστυνόμευση με πολυεθνικές αρχές και πανθρησκεία.

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus