Διυλιστήριο: Μουζάλας: Πέρασαν από την Ειδομένη...στη "Μακεδονία

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Μουζάλας: Πέρασαν από την Ειδομένη...στη "Μακεδονία

Ο επικίνδυνος χρυσοπληρωμένος Υπουργός Μουζάλας ...αποκάλεσε τα Σκόπια ..."Μακεδονία".

Πέρασαν από την Ειδομένη...στη "Μακεδονία" ..μιας και η Ειδομένη δεν είναι στη Μακεδονία.



Το ξαναείπε σε άλλη εκπομπή στο ραδιόφωνο...προφασιζόμενος ότι στη σύσκεψη στην Ευρώπη το άκουγαν συνεχως. Το ακουγαν, το καταπιναν και οχι μονο εκαναν τις πάπιες αλλά το υιοθετησαν αυθόρμητα...οι χρυσοπληρωμενοι κλόουν της κυβέρνησης.
Στο 6':50" το μαργαριτάρι.




Ξεσηκώθηκαν και οι "πατριώτες" ... βρήκαν την ευκαιρία οι γαλάζιοι και πράσινοι γενίτσαροι να το παίξουν προστάτες των Ελλήνων...



Τη Μακεδονία την πόνεσαν μόνο όταν κινδύνεψε να πέσει στα χέρια των Βουλγάρων για λογαριασμό των Ρώσων. Τώρα που όλα τα Βαλκάνια μπήκαν στο χαρέμι του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε... ξέχασαν και Μακεδονικούς Αγώνες και Μακεδονομάχους και τα Μυστικά του Βάλτου. Η αποστολή εξετελέσθη. Η Μακεδονία γλίτωσε από τα νύχια της Ρωσίας οριστικά και τώρα το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι το θέμα του ονόματος. Άλλωστε δεν υπήρχε πράκτορας του Soros που να μην πέρασε από τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για τη μετακόμιση της Μακεδονίας εκτός Μακεδονίας.

Σίμος

www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus