Διυλιστήριο: Έντρομοι τουρίστες φεύγουν από την Κωνσταντινούπολη (φωτο)

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Έντρομοι τουρίστες φεύγουν από την Κωνσταντινούπολη (φωτο)


Η βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας το Σάββατο το πρωί στηνΚωνσταντινούπολη, που είχε στόχο ένα γκρουπ Ισραηλινών τουριστών, έχει τρομοκρατήσει τους τουρίστες που διαμένουν σε ξενοδοχεία κοντά στην πλατεία Τακσίμ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μάζεψαν τα πράγματά τους και δίχως δεύτερη σκέψη σηκώθηκαν και έφυγαν, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Τουρκία δεν είναι ασφαλής χώρα, ότι η Τουρκία είναι μέρος του τζιχαντιστικού προβλήματος που η ίδια δημιούργησε.

Αν και η τουρκική λογοκρισία επεμβαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε λογαριασμούς χρηστών μέσα από την Τουρκία, ώστε να μεταδίδεται μόνο ό,τι επιθυμεί το ισλαμικό καθεστώς Ερντογάν, οι φωτογραφίες που «ξέφυγαν» αποτελούν αδιάψευστες μαρτυρίες της καταστροφής του τουρκικού τουρισμού.

Πλέον όποιος επιλέγει να πάει για διακοπές στην Τουρκία είναι σαν να παίζει κορώνα γράμματα τη ζωή του…

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus