Διυλιστήριο: FYROM: πως ένα ψέμα γίνεται πραγματικότητα.(βίντεο)

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

FYROM: πως ένα ψέμα γίνεται πραγματικότητα.(βίντεο)


Δείτε πως οι Αμερικάνοι χρησιμοποίησαν τη Μακεδονία ως αντάλλαγμα από το 1961...για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Γιουγκοσλαβίας. Ομοίως υποχρέωσαν την Ελλάδα να μαθαίνει με το ζόρι Τουρκικά στους σλαβόφωνους Πομάκους ώστε να χρησιμοποιηθούν κι αυτοί ως αντάλλαγμα προς τους Τούρκους ως ένδειξη φιλίας από Ελληνικής πλευράς...το 1968.
 
Ομοίως οι σλαβόφωνοι της Μακεδονίας , με εντολή των ξένων νταβατζήδων, αναγνωρίστηκαν ως Βουλγαρική μειονότητα και μερικά χρόνια αργότερα ωςΣερβική μειονότητα (!) και πάλι ως αντάλλαγμα για να καλοπιάσουν οι Δυτικοί τους Σέρβους...αφήνοντάς τους να ελπίζουν ότι μέσω της "μειονότητας" θα αποκτούσαν ελεύθερη έξοδο στη Μεσόγειο.

"Λιβάδια" και ανθρώπινα "κοπάδια" που χρησιμοποιούνται και χαρίζονται στον έναν ή στον άλλον ,με εντολές έξωθεν, αναλόγως τα ΞΕΝΑ συμφέροντα.
Και φυσικά ...κανείς δεν ρώτησε τους Πομάκους ή τους Σλαβόφωνους αν επιθυμούσαν να γίνονται το κλωτσοσκούφι των επικυρίαρχων.

Μακεδόνες που έλαβαν μέρος σε όλους τους πολέμους για την απελευθέρωση της Ελλάδας από το 1821 και μετά ...βαφτίστηκαν "ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ" ...από τα ξένα αφεντικά για να χρησιμεύσουν ως μπαξίσι στα παιχνίδια επιρροής στη Βόρεια Ελλάδα.


Σίμος

www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus