Διυλιστήριο: Πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι σε όλη τη Γαλλία βγήκαν στους δρόμους.(βίντεο-εικόνες)

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι σε όλη τη Γαλλία βγήκαν στους δρόμους.(βίντεο-εικόνες)


Η εξέγερση των εργαζομένων και των νέων αυξάνεται, καθώς πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι σε όλη τη Γαλλία βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά τη διάρκεια της γενικής απεργίας ενάντια στις φιλο-επιχειρηματικές μεταρρυθμίσεις που θα αφήσουν πολλούς ανθρώπους άνεργους και είναι μια θεμελιώδης επίθεση στα κοινωνικά δικαιώματα της εργατικής τάξης.






Γυμνάσια και φοιτητές εντάχθηκαν στα  συνδικάτα, σε κάποιες πόλεις υπήρχαν  συγκρούσεις με την αστυνομία. Οι διαδηλωτές  δρόμους του Παρισιού και σε περισσότερες από 266 πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα φώναζαν:"Αντίσταση Αντίσταση!" και "όχι με το νόμο των αφεντικών, ναι στην επανάσταση!"

Eiffel tower shut down amid violent French protests
Tens of thousands of protesters clash with French riot police over changes to working hours - closing schools, barricading roads and even shutting down the Eiffel tower.
Δημοσιεύτηκε από Channel 4 News στις Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016





www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus